Menu

Gevonden klanten

Zoomin’s klanten

Zoomin’ heeft al een hoop bedrijven geholpen bij het verbeteren van hun vindbaarheid in zoekmachines. Bekijk hier reviews van klanten en een greep uit mijn klantenbestand. 

zoomin' seo specialist kurazon

Google reviews

Geverifieerde
Ik ben nu ruim een half jaar in zee met Zoomin', ik ben dan ook erg tevreden over onze samenwerking en de resultaten die hier uit voortvloeien. Eén van de belangrijkste kenmerken van Zoomin' is dat John in zeer begrijpelijke taal uitlegd wat we tot op heden hebben bereikt.
Jillian van Bergen
16. November, 2021.
Geverifieerde
John heeft onze nieuwe site zo ingericht dat we met meerdere zoekwoorden na een maand al hoog in Google staan. Top service!
OH!verkapping Bart
3. November, 2021.
Geverifieerde
Stanley vlielander
29. Oktober, 2021.
Geverifieerde
Een specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Samenwerken met Zoomin? Dat betekent goed persoonlijk contact en uitleg over de diensten. De kennis wordt toegepast en zijn terug te zien in de resultaten. Een fijne samenwerking!
Wendy Wendy
10. Oktober, 2021.
Geverifieerde
Klasse bedrijf
Rian Brouwer
30. Augustus, 2021.
Geverifieerde
Na meerdere SEO experts te hebben gehad, is alleen John erin geslaagd om onze online activiteiten naar een hoger niveau te tillen.Daarnaast is hij goed bereikbaar en geeft hij de juiste feedback. TOP!
Frans Huisman
27. Augustus, 2021.
Geverifieerde
Na meerdere teleurstellende ervaringen met andere marketingbureau´s in John eindelijk een professionele partner gevonden die met je meedenkt en zeer alert is. Een absolute aanrader!
The Muscle Chef Penders
21. Augustus, 2021.
Geverifieerde
Carlo Penders
21. Augustus, 2021.
Geverifieerde
Bram Geers
20. Augustus, 2021.
Geverifieerde
John is een fijn persoon om mee samen te werken en altijd bereikbaar om even mee te sparren. Expert op het gebied van vindbaarheid!
Roos Velzen van
22. Juli, 2021.

Ook een tevreden klant worden?

Neem contact met mij op en laten we eens afspreken! 

Open WhatsApp
Stel je vraag via WhatsApp!