Skip to content
Menu

Over Zoomin’

Hoe komt een site bovenaan in de zoekmachines?”  Uit die vraag is Zoomin’ ontstaan. SEO– en SEA-specialisten die jouw bedrijf helpen naar de top! 

Benieuwd hoe? Doordat wij met zoekmachinemarketing topposities behalen en behouden, helpen we jou aan meer aanvragen en aankopen! 

Unieke formule Zoomin'

Ons team

Persoonlijk. Impactvol. Eerlijk.

Wij zijn Zoomin’, klein maar met grote impact. Samen zoomen we met plezier in op jouw bedrijf en helpen we je naar de top. Letterlijk hè. Door ons sta jij straks bovenaan in de zoekmachines. Benieuwd geworden naar wie ‘wij’ dan eigenlijk zijn? We stellen ons graag aan je voor!

John Mulder | Zoomin' | Zoekmachinespecialist
schaduw foto

John Mulder

Zoekmachinespecialist

Heeft voelsprieten voor kansen en knelpunten. Maakt complexe zaken begrijpelijk en doet nét wat meer dan jij verwacht!
Merel Barendse | Zoomin' | Zoekmachinespecialist
schaduw foto

Merel Barendse

SEO Specialist

Durft kritische vragen te stellen en denkt graag mee. Schrijft graag, oog voor detail en streeft naar perfectie.
Puck Zoomin'
schaduw foto

Puck Vermeer

Junior SEO Specialist

Een leergierige en sociale specialist in opleiding. Helpt je graag met een zoekwoordenonderzoek en nieuwe teksten.
Remco van Velden | Zoomin' | Zoekmachinespecialist
schaduw foto
Remco van Velden

ADMINISTRATIETOPPER

Een knappe kop met cijfers. Voor al je vragen over facturen en administratieve zaken.

Ons verhaal

 • 2015

  Studie

  Tijdens John zijn studie Commerciële Economie aan De Haagse Hogeschool, kreeg hij alle ins en outs over online marketing tijdens een keuzevak. Ineens kreeg hij goede cijfers voor zijn vakken en een nieuwe interesse was geboren: ‘online marketing’. Na het afronden van een minor in deze richting was de keuze definitief: met online marketing wilde ik verder!

 • 2017

  Bijbaan

  John vond online marketing zo interessant dat hij solliciteerde als parttime online marketeer bij een scooterwinkel met een webshop. Hier leerde hij veel van een extern marketingbureau en deed hij op korte termijn alle optimalisatie zelfstandig. Dit smaakte naar meer.

 • 2018

  Klaar voor de start

  Aanmelden bij de KVK – op 10 oktober 2018 heeft John zichzelf aangemeld bij de KVK. JHM Online (oude bedrijfsnaam) was geboren! De focus lag toen op webdesign en zoekmachinemarketing.

 • 2021

  Zoomin’ is geboren

  Nieuw, anders en vóóral professioneler. Dat moest de nieuwe bedrijfsnaam worden: Zoomin’. Onder deze naam helpen wij ondernemers aan meer aanvragen en verkopen door topposities in zoekmachines te behalen en te behouden.

 • 2022

  We zijn geüpgraded

  Een nieuw kantoor in hetzelfde pand. Een eigen vleugel waarin ons niets ontbreekt en waar we in alle rust kunnen ‘sleutelen’ aan jouw website. Daarnaast vind je in ons pand verschillende professionals waar we mee samenwerken. Tot slot heeft Zoomin’ in 2022 twee nieuwe medewerkers aan boord mogen verwelkomen: Remco en Merel.  Dit alles zorgt ervoor dat we jou nóg meer en betere services kunnen bieden onder één dak.

Nog meer van ons weten?

Kom dan langs voor een bakkie bij ons op kantoor in Naaldwijk.