Menu

Over Zoomin’

Aangenaam!

Mijn naam is John Mulder, 25 jaar en woonachtig in het mooie Honselersdijk. Ik ben sportfanaat, luister graag naar muziek en bezoek graag concerten en evenementen. Je kunt mij vinden op de boot of de fiets en als ik niet bezig ben met leuke activiteiten doe ik iets anders leuks, namelijk… ondernemen! Nieuwsgierig naar mijn verhaal?

hoger in google zoekresultaten
schaduw foto
Zoomin SEO SEA formule

2017

Tijdens mijn studie Commerciële Economie kreeg ik alle ins en outs over online marketing tijdens een keuzevak. Ik vond dit zo interessant dat ik solliciteerde als parttime online marketeer bij een scooterwinkel met een webshop. Daarna ben ik gedurende een stage en minor begonnen met het bouwen van websites.

2018

Na een jaar ervaring kreeg ik via via de eerste aanvraag van ouders van vrienden en pakte ik deze opdracht op naast mijn parttime baan. De aanvragen van bekenden gingen door waarna ik mij in 2018 heb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.  Vanaf 2017 ben ik vooral bezig geweest met het bouwen van websites, daarentegen richt ik mij nu meer op de vindbaarheid van websites. Om deze reden werd mijn bedrijfsnaam veranderd in Zoomin’, door in te zoomen op de juiste data en deze te gebruiken om concurrenten te overtreffen is dit de juiste manier om goed gevonden te worden.

2020

Na het afronden van mijn 4-jarige studie aan de Haagse Hogeschool ben ik in januari 2020 begonnen bij VAMOS Support. Binnen VAMOS Support werk ik samen met mkb-ondernemers aan het formuleren en uitvoeren van hun bedrijfsstrategie.

Wil je nog meer van mij weten?

Kom dan langs voor een bakkie bij mij op kantoor in Naaldwijk.