Skip to content
Menu

Over Zoomin’

Zoomin’ is ontstaan uit een passie voor online marketing. Hoe kan een site boven aan in de zoekmachines staan? Dat was vooral de vraag die ik mezelf stelde. Na een bijbaan in online marketing en veel uren onderzoek ben ik zelf aan de slag gegaan met deze vraag, vandaag de dag is dit uitgegroeid tot Zoomin’.

hoger in google zoekresultaten
schaduw foto
Zoomin SEO SEA formule

Studie

Tijdens mijn studie Commerciële Economie aan De Haagse Hogeschool, kreeg ik alle ins en outs over online marketing tijdens een keuzevak. Opeens kreeg ik goede cijfers voor mijn vakken en een nieuwe interesse. Na het volgen van een minor was de keuze definitief, online marketing was wat ik wilde gaan doen.

Bijbaan

Ik vond online marketing zo interessant dat ik solliciteerde als parttime online marketeer bij een scooterwinkel met een webshop. Hier leerde ik alles van een extern bureau en deed ik op korte termijn alle optimalisatie zelfstandig. Dit smaakte naar meer.

2018

Aanmelden bij de KVK – op 10 oktober 2018 heb ik mijzelf aangemeld bij de KVK. JHM Online (oude bedrijfsnaam) was geboren! De focus lag toen op webdesign en zoekmachinemarketing.

2021

Nieuw, anders en vooral professioneler. Dat moest mijn nieuwe bedrijfsnaam worden: Zoomin’. Onder deze naam help ik ondernemers aan meer aanvragen en verkopen door topposities in zoekmachines te behalen en te behouden.
 

Nog meer van mij weten?

Kom dan langs voor een bakkie bij mij op kantoor in Naaldwijk.