Skip to content
Menu

SEO specialist

Wat is een SEO specialist?

Een SEO specialist is iemand die zich bezig houdt met websites, zoekmachines en gebruikerservaringen. Kortom, een SEO specialist is iemand die websites optimaliseert voor gebruikers en ervoor zorgt dat ze hoger in Google komen te staan.

seo specialist
schaduw foto

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist verricht uiteenlopende werkzaamheden. Van zoekwoorden onderzoeken tot het sneller maken van jouw website. We zijn stiekem een beetje een ontwikkelaar, deels copywriter en af en toe linkbuilder.

Denk aan het schrijven of optimaliseren van teksten, zodat jouw bezoekers relevante informatie kunnen vinden. Een SEO specialist doet ook technische werk, zoals instellingen aanpassen zodat jouw website sneller laadt. Hierdoor blijven meer mensen op jouw website en navigeert ze comfortabeler naar én op de website.

Als je jouw SEO uitbesteed, dan zorgt een SEO specialist ervoor dat andere sites over jouw website gaan ’praten’. Door het verkrijgen van externe links wordt jouw site populair op het internet, zo ziet Google wat er hot and happening is. Een SEO specialist zorgt ervoor dat alle SEO factoren goed zijn ingesteld. Daarnaast kunnen we de SEO resultaten meten, dit wordt maandelijks gerapporteerd.

Content

Techniek

Links

schaduw foto

SEO specialist recensies

Ik doe sinds een aantal maanden mijn SEO uitbesteden aan Zoomin' en ben hier erg tevreden over. Ook mijn Google Ads besteed ik uit en wordt goed opgepakt! Al met al is het fijn samenwerking met John, er wordt snel geschakeld en duidelijk gecommuniceerd.
RoAn Bouwvergunningen
16. Januari, 2023.
Super interessante en leerzame SEO workshop gehad van John. Hier kunnen we direct mee aan de slag!
Robin Krijger
1. December, 2022.
Bart de Koning
13. Oktober, 2022.
Tek Power is zeer tevreden met Zoomin! Mooie resultaten en een prettige service.
Rico Van Winkel
17. Augustus, 2022.
Hele fijne samenwerking met John! Hij luistert goed, is altijd bereikbaar en heeft ervoor gezorgd dat onze site aanzienlijk hoger scoort in Google. We worden goed op de hoogte gehouden van alles wat hij doet en hoe onze site ervoor staat. Dit is erg fijn want uit ervaring weten we dat dit niet altijd het geval is. We zijn erg tevreden over de samenwerking en kijken uit naar wat nog komen gaat!
Nova Watersport
2. Augustus, 2022.
John is wat mij betreft één van de weinige in de marketing branche die je oprecht helpt met je marketingsproblemen en brengt het tot een succes met veel verkeer naar je website met veel leads als gevolg! Marketing is/kan kostbaar(zijn) zeker als je niet goed wordt geholpen maar Zoomin' heeft ons goed geholpen en nog steeds worden we geholpen. 👍
J.R Croes
28. Juli, 2022.
Samen met John hebben we voor verschillende klanten samengewerkt. John heeft onwijs veel kennis op het gebied van SEO en SEA en weet precies wat er moet gebeuren om doelstellingen te behalen. Een echte aanwinst voor ieder bedrijf die wil investeren in online marketing!
Demi Koot
10. Mei, 2022.
John heeft een SEO-onderzoek gedaan en met zijn rapport weet ik nu welke stappen ik moet zetten om verder te komen. Ik kan zelf aan de slag met het schrijven van de content en zal John zeker bellen om alles te optimaliseren en mij daarna weer een volgende stap verder te helpen. Fijn om met zo'n kundig persoon samen te werken!
Natascha de Swart
10. Januari, 2022.
Ik ben nu ruim een half jaar in zee met Zoomin', ik ben dan ook erg tevreden over onze samenwerking en de resultaten die hier uit voortvloeien. Eén van de belangrijkste kenmerken van Zoomin' is dat John in zeer begrijpelijke taal uitlegd wat we tot op heden hebben bereikt.
Jillian van Bergen
16. November, 2021.
Transparante werkwijze
+5 jaar ervaring
Duidelijke uitleg

SEO specialist voor zzp’ers

Een SEO specialist helpt verschillende bedrijven beter vindbaar te worden in zoekmachines. Over het algemeen hebben zzp’ers websites van relatief kleine omvang en voert het marketingbedrijf de optimalisatie volledig uit.

Zoomin’ optimaliseert websites voor zzp’er vooral voor dienstenpagina’s, denk aan een dakdekker, mondhygiënist, schoonheidssalon of hovenier. Op zulke sites staat vaak relatief weinig content, hier kunnen we nog genoeg aan toevoegen! Wat maakt jouw dienst zo uniek en waar wil je mee uitblinken? Hier kunnen we content voor gaan maken.

seo specialist zzp
schaduw foto

SEO specialist voor het mkb

Mkb-bedrijven hebben vaak een uitgebreidere website en een hoger budget dan een zzp’er. Als er nog geen uitgebreide website is, is dit vaak wel wenselijk.

Denk aan het schrijven van teksten of blogs om de bezoeker te informeren en te boeien. Zijn er veel producten of diensten? Dan kunnen daar aparte pagina’s voor gemaakt worden. Wellicht ook voor lokale zoektermen, denk aan ‘makelaar in Westland’ of ‘makelaar Den Haag’ bijvoorbeeld.

SEO specialist voor mkb+

Is jouw marketingteam hard aan het werk om de website of uitgebreide webshop beter vindbaar te maken in zoekmachines, maar lopen ze vaak tegen problemen aan? Door maandelijkse werkzaamheden, monitoring en advies zorgen we er samen voor dat jouw team meer leert over SEO en dat alles loopt zoals het moet lopen. We nemen alle SEO werkzaamheden door en bekijken wie wat kan uitvoeren.

SEO specialist om advies vragen?

Vul het formulier in en wij nemen contact op. 

freelance seo specialist
schaduw foto

Freelance SEO specialist

Freelance SEO specialist John van Zoomin’ zorgt ervoor dat jouw website of webshop organisch goed vindbaar wordt. Maar waarvoor zou je voor John kiezen als freelance SEO specialist?

John heeft meer dan 5 jaar ervaring als freelance SEO specialist op het gebied van webdesign en website optimalisatie. Door ervaring op te hebben gedaan in vele branches, weet Zoomin’ voor veel klanten de juiste oplossing. Zoomin’ denkt met je mee op het gebied van design en andere marketinguitingen, het totaalplaatje moet kloppen.

Weet je niks van SEO? Dat geeft niks! Zoomin’ legt je graag uit hoe SEO werkt, wat het inhoudt, wat de werkzaamheden precies zijn en wat het jou op kan leveren. Onze klanten laten ons vaak weten dat wij dit heel goed kunnen uitleggen, dus wees niet bang!

SEO ervaring

In de afgelopen jaren heeft Zoomin’ met de volgende systemen gewerkt:

SEO specialist
schaduw foto
SEO specialist
schaduw foto
SEO specialist
schaduw foto
SEO specialist
schaduw foto
SEO specialist
schaduw foto
SEO specialist
schaduw foto

Waarom een SEO specialist inhuren?

Een SEO specialist zorgt ervoor dat jouw website of webshop goed staat, jouw bezoekers geïnteresseerd blijven en 9 van de 10 keer zorgt het ervoor dat jij meer aanvragen en of verkopen krijgt.

Door het inhuren van een SEO specialist hoef jij niet aan de slag met teksten schrijven, technische optimalisatie of links verkrijgen. Je hoeft je niet af te vragen of je de optimalisatie wel goed uitvoert. Vind je dit ook nog eens saaie werkzaamheden? Wij vinden dit nou net zo leuk! Door deze verdeling kun je blijven doen waar je goed in bent, ondernemen of je eigen taken uitvoeren.

Meer lezen? Bekijk de updates

SEO specialist werkwijze

De werkwijze van Zoomin’ als zoekmachine optimalisatie specialist

1. Zoekwoorden

Eerst voeren we een zoekwoorden onderzoek uit, waarna de website en de concurrentie worden geanalyseerd.

2. Bespreken advies

We nemen samen het advies door om te bepalen waar we ons op gaan richten.

3. Start optimalisatie

We beginnen met het optimaliseren van jouw website. Dit zijn maandelijks terugkerende taken.

4. Maandelijkse rapportage

Rapportage voortgang posities in belangrijkste zoekmachines inclusief behaalde doelen.

SEO specialist inschakelen

Advies, uitleg of uitbesteden? Vul het formulier in. We maken graag kennis om te kijken wat het beste is voor jouw website of webshop.

SEO Specialist John Mulder

seo specialist zzp