Skip to content
Menu

SEO specialist

Wat is een SEO specialist?

Een SEO specialist is iemand die zich bezig houdt met websites, zoekmachines en gebruikerservaringen. Kortom, een SEO specialist is iemand die websites optimaliseert voor gebruikers en ervoor zorgt dat ze hoger in Google komen te staan.

seo specialist
schaduw foto

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist verricht uiteenlopende werkzaamheden. Van zoekwoorden onderzoeken tot het sneller maken van jouw website. We zijn stiekem een beetje een ontwikkelaar, deels copywriter en af en toe linkbuilder.

Denk aan het schrijven of optimaliseren van teksten, zodat jouw bezoekers relevante informatie kunnen vinden. Een SEO specialist doet ook technische werk, zoals instellingen aanpassen zodat jouw website sneller laadt. Hierdoor blijven meer mensen op jouw website en navigeert ze comfortabeler naar én op de website.

Als je jouw SEO uitbesteed, dan zorgt een SEO specialist ervoor dat andere sites over jouw website gaan ’praten’. Door het verkrijgen van externe links wordt jouw site populair op het internet, zo ziet Google wat er hot and happening is. Een SEO specialist uit het Westland zorgt ervoor dat alle SEO factoren goed zijn ingesteld. Daarnaast kunnen we de SEO resultaten meten, dit wordt maandelijks gerapporteerd.

Content

Techniek

Links

schaduw foto

SEO specialist recensies

Met Zoomin/ John als partner hebben wij geen omkijken meer naar onze SEO&SEA/ Google etc. Ons merk en bereik is veel gegroeid sinds de samenwerking!!
Jimmy van Ommeren
23. Augustus, 2023.
Hele fijne samenwerking met John! Hij is goed bereikbaar en communiceert duidelijk op vragen. De website is nu goed vindbaar op google! Bedankt!
Van Rijn Interieur Design
3. Augustus, 2023.
John heeft mijn website tijdens een 6 maanden traject SEO-geoptimaliseerd. Mijn website scoort nu hoger in Google en beginnen de aanvragen, in een voor veel mensen onbekende branche als goudsmid, langzaam binnen te komen. Fijn om met een expert samen te werken die zonder moeite extra stappen zet om de gewenste resultaten te behalen!
Willemijn
7. Maart, 2023.
Persoonlijk vind ik het snelle schakelen met Zoomin´ via WhatsApp erg prettig. Iets wat niet bij iedere leverancier of partner zo ´normaal is´. Daarnaast vind ik het erg fijn dat er snel en adequaat gehandeld wordt. Wat de samenwerking nog meer een succes maakt is het streven naar resultaat. De visie van John en het constant wijze naar ''zere plekken'' is even confronterend als positief. Ook de persoonlijke kennismaking met partners en collega´s zoals Fay-Lynn en Merel zie ik als een positief iets. Het met enig regelmaat persoonlijk bezoeken op locatie en het dashboard telefonisch doornemen ervaar ik als zeer prettig. Dit geldt ook voor de fysieke presentatie en terugblik per kwartaal of halfjaar.
Tom Roessen
31. Januari, 2023.
John verzorgt de SEO en SEA van onze website voor Carmenta Verloskundig Centrum. Prettig en vlot contact. Stemt goed af met onze websitemakers. Denkt mee naar hoe we ons bereik kunnen vergroten en zijn goed vindbaar op Google. We hebben lang gezocht naar een prettige specialist, maar zijn meer dan blij met onze keuze.
Sabina Luijk
30. Januari, 2023.
Ik doe sinds een aantal maanden mijn SEO uitbesteden aan Zoomin' en ben hier erg tevreden over. Ook mijn Google Ads besteed ik uit en wordt goed opgepakt! Al met al is het fijn samenwerking met John, er wordt snel geschakeld en duidelijk gecommuniceerd.
RoAn Bouwvergunningen
16. Januari, 2023.
Super interessante en leerzame SEO workshop gehad van John. Hier kunnen we direct mee aan de slag!
Robin Krijger
1. December, 2022.
Bart de Koning
13. Oktober, 2022.
Tek Power is zeer tevreden met Zoomin! Mooie resultaten en een prettige service.
Rico Van Winkel
17. Augustus, 2022.
Hele fijne samenwerking met John! Hij luistert goed, is altijd bereikbaar en heeft ervoor gezorgd dat onze site aanzienlijk hoger scoort in Google. We worden goed op de hoogte gehouden van alles wat hij doet en hoe onze site ervoor staat. Dit is erg fijn want uit ervaring weten we dat dit niet altijd het geval is. We zijn erg tevreden over de samenwerking en kijken uit naar wat nog komen gaat!
Nova Watersport
2. Augustus, 2022.
Transparante werkwijze
+8 jaar ervaring
Duidelijke uitleg

SEO specialist voor zzp’ers

Een SEO specialist helpt verschillende bedrijven beter vindbaar te worden in zoekmachines. Over het algemeen hebben zzp’ers websites van relatief kleine omvang en voert het marketingbedrijf de optimalisatie volledig uit.

Zoomin’ optimaliseert websites voor zzp’er vooral voor dienstenpagina’s, denk aan een dakdekker, mondhygiënist, schoonheidssalon of hovenier. Op zulke sites staat vaak relatief weinig content, hier kunnen we nog genoeg aan toevoegen! Wat maakt jouw dienst zo uniek en waar wil je mee uitblinken? Hier kunnen we content voor gaan maken.

seo specialist zzp
schaduw foto

SEO specialist voor het mkb

Mkb-bedrijven hebben vaak een uitgebreidere website en een hoger budget dan een zzp’er. Als er nog geen uitgebreide website is, is dit vaak wel wenselijk.

Denk aan het schrijven van teksten of blogs om de bezoeker te informeren en te boeien. Zijn er veel producten of diensten? Dan kunnen daar aparte pagina’s voor gemaakt worden. Wellicht ook voor lokale zoektermen, denk aan ‘makelaar in Westland’ of ‘makelaar Den Haag’ bijvoorbeeld.

SEO specialist voor mkb+

Is jouw marketingteam hard aan het werk om de website of uitgebreide webshop beter vindbaar te maken in zoekmachines, maar lopen ze vaak tegen problemen aan? Door maandelijkse werkzaamheden, monitoring en advies zorgen we er samen voor dat jouw team meer leert over SEO en dat alles loopt zoals het moet lopen. We nemen alle SEO werkzaamheden door en bekijken wie wat kan uitvoeren. 

SEO specialist om advies vragen?

Vul het formulier in en wij nemen contact op. 

freelance seo specialist
schaduw foto

Freelance SEO specialist

Freelance SEO specialist John van Zoomin’ zorgt ervoor dat jouw website of webshop organisch goed vindbaar wordt. Maar waarvoor zou je voor John kiezen als freelance SEO specialist?

John heeft meer dan 8 jaar ervaring als freelance SEO specialist op het gebied van webdesign en website optimalisatie. Door ervaring op te hebben gedaan in vele branches, weet Zoomin’ voor veel klanten de juiste oplossing. Zoomin’ denkt met je mee op het gebied van design en andere marketinguitingen, het totaalplaatje moet kloppen.

Weet je niks van SEO? Dat geeft niks! Zoomin’ legt je graag uit hoe SEO werkt, wat het inhoudt, wat de werkzaamheden precies zijn en wat het jou op kan leveren. Onze klanten laten ons vaak weten dat wij dit heel goed kunnen uitleggen, dus wees niet bang!

Doe de gratis positie scan!

Ontdek hoe je website scoort in de zoekmachine met onze gratis positie scan! Deze scan biedt direct inzicht in hoe jouw website presteert in de zoekresultaten. Na het verstrekken van enkele gegevens en de URL van jouw website, ontvang je een gedetailleerd rapport. Hiermee krijg je een duidelijk beeld van je huidige positie voor verschillende zoekwoorden. Wil je ook weten hoe je je verhoudt tot je concurrenten? Geef dan ook hun URL op voor een vergelijkende analyse. Waar wacht je nog op? Inzicht is de eerste stap naar online groei!

Voer jouw gegevens in

SEO ervaring

In de afgelopen jaren heeft Zoomin’ met de volgende systemen gewerkt:

SEO specialist
schaduw foto
SEO specialist
schaduw foto
SEO specialist
schaduw foto
SEO specialist
schaduw foto
SEO specialist
schaduw foto
SEO specialist
schaduw foto

Waarom een SEO specialist inhuren?

Een SEO specialist inhuren zorgt ervoor dat jouw website of webshop goed staat, jouw bezoekers geïnteresseerd blijven en 9 van de 10 keer zorgt het ervoor dat jij meer aanvragen en of verkopen krijgt.

Door het inhuren van een SEO specialist hoef jij niet aan de slag met teksten schrijven, technische optimalisatie of links verkrijgen. Je hoeft je niet af te vragen of je de optimalisatie wel goed uitvoert. Vind je dit ook nog eens saaie werkzaamheden? Wij vinden dit nou net zo leuk! Door deze verdeling kun je blijven doen waar je goed in bent, ondernemen of je eigen taken uitvoeren.

Meer lezen over klanten die een SEO specialist hebben ingehuurd? Bekijk de updates

Onze werkwijze

Wij zijn een echt Westlands bedrijf en steken graag onze handen uit de mouwen om jouw website eens goed te analyseren. Op basis van een eerste indruk en een kennismakingsgesprek gaan we maar al te graag aan de slag. Bekijk hieronder onze vaste SEO-werkwijze.

1. Zoekwoordenonderzoek

Eerst voeren we een zoekwoordenonderzoek uit en vervolgens analyseren wij je website en concurrentie.

2. Bespreken advies

In samenspraak met jou bespreken we op welke zoekwoorden we ons gaan richten tijdens het SEO-traject.

3. Start optimalisatie

We beginnen met het optimaliseren van jouw website. Dit zijn maandelijks terugkerende taken.

4. Maandelijkse rapportage

Elke maand ontvang je een rapportage waarin de voortgang van posities wordt behandeld en naar de ingestelde doelen wordt gekeken.

SEO specialist inhuren

Advies, uitleg of uitbesteden? Vul het formulier in. We maken graag kennis om te kijken wat het beste is voor jouw website of webshop.

SEO Specialist John Mulder

seo specialist zzp