Skip to content
Menu

SEO uitbesteden

SEO uitbesteden, goed of slecht idee?

Motieven om SEO uit te besteden

Waarom zou je SEO uitbesteden aan een freelance online marketeer of marketingbureau? Je bent goed in wat je het liefste doet: ondernemen, andere marketingwerkzaamheden, operationele taken of het bijsturen van jouw team. Door je SEO aan een SEO specialist uit te besteden kun je blijven doen waar je goed in bent, terwijl je snel resultaat krijgt op het gebied van SEO.

Meer weten over de kosten en kansen?

seo uitbesteden

Zelf doen vs. uitbesteden

Is SEO niet zelf aan te leren? Zeker wel! John heeft dit zelf gedaan na een bijbaan in online marketing. Hij kende de basis, maar voordat hij zijn eerste succes boekte, maakte John ook tientalleren keren fouten. Fouten die ook voor websites grote negatieve gevolgen kunnen hebben, denk aan bepaalde SEO factoren die kunnen zorgen voor een flinke daling in het aantal bezoeken omdat organische posities dalen.

Heel vaak vallen en dan weer opstaan, dat is hoe John SEO heeft geleerd. Wil jij dat ook leren? Dan raden we je aan om een SEO cursus te volgen, maar helaas biedt Zoomin’ die nog niet aan. Je kunt wel de blog “wat is SEO?” lezen. Besteed je het toch liever uit en wil je het in één keer goed doen? Lees dan verder!

schaduw foto

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden voordelen

De voordelen van SEO uitbesteden? Als je zelf aan de slag gaat met SEO leer je veel nieuwe dingen en kan je je avonduren nuttig besteden. Maar wat zijn de redenen om jouw SEO uit te besteden?

Je kunt blijven doen waar je goed in bent;
Laat een specialist het in één keer goed doen;
Meer leren over SEO door uitleg van de specialist;
Op korte termijn al positieve resultaten zien;
Googles algoritme verandert, je moet up to date blijven en dit kost anders veel tijd;
Zoomin’ werkt met dure en uitgebreide SEO-tools voor een beter resultaat;
Goedkoper dan een SEO-specialist aannemen in dienst.

Kortom, doe de optimalisatie van jouw website of webshop in één keer goed, zodat er zo snel mogelijk resultaat wordt geboekt. Je kan blijven doen waar je goed in bent en toch meer leren over SEO. Wil je meer weten over dit proces en bijhorende kosten?

Tevreden SEO uitbesteders

Ik doe sinds een aantal maanden mijn SEO uitbesteden aan Zoomin' en ben hier erg tevreden over. Ook mijn Google Ads besteed ik uit en wordt goed opgepakt! Al met al is het fijn samenwerking met John, er wordt snel geschakeld en duidelijk gecommuniceerd.
RoAn Bouwvergunningen
16. Januari, 2023.
Super interessante en leerzame SEO workshop gehad van John. Hier kunnen we direct mee aan de slag!
Robin Krijger
1. December, 2022.
Bart de Koning
13. Oktober, 2022.
Tek Power is zeer tevreden met Zoomin! Mooie resultaten en een prettige service.
Rico Van Winkel
17. Augustus, 2022.
Hele fijne samenwerking met John! Hij luistert goed, is altijd bereikbaar en heeft ervoor gezorgd dat onze site aanzienlijk hoger scoort in Google. We worden goed op de hoogte gehouden van alles wat hij doet en hoe onze site ervoor staat. Dit is erg fijn want uit ervaring weten we dat dit niet altijd het geval is. We zijn erg tevreden over de samenwerking en kijken uit naar wat nog komen gaat!
Nova Watersport
2. Augustus, 2022.
John is wat mij betreft één van de weinige in de marketing branche die je oprecht helpt met je marketingsproblemen en brengt het tot een succes met veel verkeer naar je website met veel leads als gevolg! Marketing is/kan kostbaar(zijn) zeker als je niet goed wordt geholpen maar Zoomin' heeft ons goed geholpen en nog steeds worden we geholpen. 👍
J.R Croes
28. Juli, 2022.
Samen met John hebben we voor verschillende klanten samengewerkt. John heeft onwijs veel kennis op het gebied van SEO en SEA en weet precies wat er moet gebeuren om doelstellingen te behalen. Een echte aanwinst voor ieder bedrijf die wil investeren in online marketing!
Demi Koot
10. Mei, 2022.
John heeft een SEO-onderzoek gedaan en met zijn rapport weet ik nu welke stappen ik moet zetten om verder te komen. Ik kan zelf aan de slag met het schrijven van de content en zal John zeker bellen om alles te optimaliseren en mij daarna weer een volgende stap verder te helpen. Fijn om met zo'n kundig persoon samen te werken!
Natascha de Swart
10. Januari, 2022.
Ik ben nu ruim een half jaar in zee met Zoomin', ik ben dan ook erg tevreden over onze samenwerking en de resultaten die hier uit voortvloeien. Eén van de belangrijkste kenmerken van Zoomin' is dat John in zeer begrijpelijke taal uitlegd wat we tot op heden hebben bereikt.
Jillian van Bergen
16. November, 2021.

Wat kost SEO uitbesteden?

Sommige SEO specialisten bieden al SEO diensten aan vanaf 125,- per maand. Hiervoor krijg je vaak een maximum aantal zoekwoorden of pagina’s die zij voor jou beter vindbaar kunnen maken. Ideaal? Nee, want de andere pagina’s van de site blijven vaak achter en de structuur en snelheid worden beperkt verbeterd.

Wat SEO bij andere bedrijven precies kost, hangt af van de doelen die worden gesteld:

1.  €100,- tot €500,- per maand

Beperkte optimalisatie en doel om x aantal pagina’s beter vindbaar te maken.

2.  €500,- tot €1.000,- per maand

Site brede optimalisatie met focus op een x aantal pagina’s of zoektermen.

3.  €1.000,- tot €5.000,- per maand

Voornamelijk grote websites of webshops met veel pagina’s en generieke zoektermen als focus.

Meer weten over SEO uitbesteden?

Vul het formulier in en krijg binnen een dag reactie.

hoger in google zoomin'

SEO uitbesten kosten vs. opbrengsten

Je geïnvesteerde geld wil je graag terugverdienen. Als je 6 maanden bezig bent met SEO, betekent dit niet direct dat jouw investering zich heeft terugverdiend. SEO is en blijft een langetermijnstrategie waarbij je ook na het stoppen van de optimalisatie nog aanmeldingen of verkopen kunt behalen. Net als bij Brouwer Dakdekkers, waar John een klantcase over heeft geschreven. Alle SEO resultaten zijn meetbaar, zodat je precies kunt zien welke aanvragen/verkopen organisch zijn binnengekomen.

Zoomin’ helpt jou graag om te kijken wat mogelijk en realistisch is en kan op basis van zoekvolumes een indicatie geven van wat een SEO-traject jou kan opleveren.

schaduw foto
seo uitbesteden aan specialist

SEO laten doen maar lukt dit wel met mijn CMS?

Een CMS = een control management systeem zoals WordPress of Magento. Je wilt je website toevertrouwen aan iemand die ervaring heeft met het CMS waarin je website is gemaakt. Zoomin’ heeft ervaring met de volgende CMS’en:

SEO uitbesteden
schaduw foto
SEO uitbesteden
schaduw foto
SEO uitbesteden
schaduw foto
SEO uitbesteden
schaduw foto
SEO uitbesteden
schaduw foto
SEO uitbesteden
schaduw foto

Waarom SEO uitbesteden?

Door een expert je website te laten optimaliseren zul je de meeste resultaten behalen, leer je meer over SEO én bespaar je vergeleken met het aannemen van een fulltime SEO-specialist. Kijk altijd goed wat het je kan opleveren en welke werkzaamheden er uitgevoerd zullen worden.

Geen resultaat na deze periode? Neem dan contact op met Zoomin’ voor een gratis scan of vul het formulier hiernaast in. 

Meer weten? Neem snel contact op