Skip to content
Menu

SEO uitbesteden

Is het een goed idee om jouw SEO uit te besteden? Of kan je beter zelf aan de slag? Lees verder.

Motieven om SEO uit te besteden

Waarom zou je SEO uitbesteden aan een freelance online marketeer of marketingbureau? Je bent goed in wat je het liefste doet: ondernemen, andere marketingwerkzaamheden, operationele taken of het bijsturen van jouw team. Door je SEO aan een SEO specialist uit te besteden kun je blijven doen waar je goed in bent, terwijl je snel resultaat krijgt op het gebied van SEO.

Meer weten over de kosten en kansen?

seo uitbesteden

Zelf doen vs. uitbesteden

Is SEO niet zelf aan te leren? Zeker wel! John heeft dit zelf gedaan na een bijbaan in online marketing. Hij kende de basis, maar voordat hij zijn eerste succes boekte, maakte John ook tientalleren keren fouten. Fouten die ook voor websites grote negatieve gevolgen kunnen hebben, denk aan bepaalde SEO factoren die kunnen zorgen voor een flinke daling in het aantal bezoeken omdat organische posities dalen.

Heel vaak vallen en dan weer opstaan, dat is hoe John SEO heeft geleerd. Wil jij dat ook leren? Dan raden we je aan om een SEO cursus te volgen, maar helaas biedt Zoomin’ die nog niet aan. Je kunt wel de blog “wat is SEO?” lezen. Besteed je het toch liever uit en wil je het in één keer goed doen? Lees dan verder!

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

De voordelen van SEO uitbesteden? Als je zelf aan de slag gaat met SEO leer je veel nieuwe dingen en kan je je avonduren nuttig besteden. Maar wat zijn de redenen om jouw SEO uit te besteden?

Je kunt blijven doen waar je goed in bent;
Laat een specialist het in één keer goed doen;
Meer leren over SEO door uitleg van de specialist;
Op korte termijn al positieve resultaten zien;
Googles algoritme verandert, je moet up to date blijven en dit kost anders veel tijd;
Zoomin’ werkt met dure en uitgebreide SEO-tools voor een beter resultaat;
Goedkoper dan een SEO-specialist aannemen in dienst.

Kortom, doe de optimalisatie van jouw website of webshop in één keer goed, zodat er zo snel mogelijk resultaat wordt geboekt. Je kan blijven doen waar je goed in bent en toch meer leren over SEO. Wil je meer weten over dit proces en bijhorende kosten?

Tevreden SEO uitbesteders

Met Zoomin/ John als partner hebben wij geen omkijken meer naar onze SEO&SEA/ Google etc. Ons merk en bereik is veel gegroeid sinds de samenwerking!!
Jimmy van Ommeren
23. Augustus, 2023.
Hele fijne samenwerking met John! Hij is goed bereikbaar en communiceert duidelijk op vragen. De website is nu goed vindbaar op google! Bedankt!
Van Rijn Interieur Design
3. Augustus, 2023.
John heeft mijn website tijdens een 6 maanden traject SEO-geoptimaliseerd. Mijn website scoort nu hoger in Google en beginnen de aanvragen, in een voor veel mensen onbekende branche als goudsmid, langzaam binnen te komen. Fijn om met een expert samen te werken die zonder moeite extra stappen zet om de gewenste resultaten te behalen!
Willemijn
7. Maart, 2023.
Persoonlijk vind ik het snelle schakelen met Zoomin´ via WhatsApp erg prettig. Iets wat niet bij iedere leverancier of partner zo ´normaal is´. Daarnaast vind ik het erg fijn dat er snel en adequaat gehandeld wordt. Wat de samenwerking nog meer een succes maakt is het streven naar resultaat. De visie van John en het constant wijze naar ''zere plekken'' is even confronterend als positief. Ook de persoonlijke kennismaking met partners en collega´s zoals Fay-Lynn en Merel zie ik als een positief iets. Het met enig regelmaat persoonlijk bezoeken op locatie en het dashboard telefonisch doornemen ervaar ik als zeer prettig. Dit geldt ook voor de fysieke presentatie en terugblik per kwartaal of halfjaar.
Tom Roessen
31. Januari, 2023.
John verzorgt de SEO en SEA van onze website voor Carmenta Verloskundig Centrum. Prettig en vlot contact. Stemt goed af met onze websitemakers. Denkt mee naar hoe we ons bereik kunnen vergroten en zijn goed vindbaar op Google. We hebben lang gezocht naar een prettige specialist, maar zijn meer dan blij met onze keuze.
Sabina Luijk
30. Januari, 2023.
Ik doe sinds een aantal maanden mijn SEO uitbesteden aan Zoomin' en ben hier erg tevreden over. Ook mijn Google Ads besteed ik uit en wordt goed opgepakt! Al met al is het fijn samenwerking met John, er wordt snel geschakeld en duidelijk gecommuniceerd.
RoAn Bouwvergunningen
16. Januari, 2023.
Super interessante en leerzame SEO workshop gehad van John. Hier kunnen we direct mee aan de slag!
Robin Krijger
1. December, 2022.
Bart de Koning
13. Oktober, 2022.
Tek Power is zeer tevreden met Zoomin! Mooie resultaten en een prettige service.
Rico Van Winkel
17. Augustus, 2022.
Hele fijne samenwerking met John! Hij luistert goed, is altijd bereikbaar en heeft ervoor gezorgd dat onze site aanzienlijk hoger scoort in Google. We worden goed op de hoogte gehouden van alles wat hij doet en hoe onze site ervoor staat. Dit is erg fijn want uit ervaring weten we dat dit niet altijd het geval is. We zijn erg tevreden over de samenwerking en kijken uit naar wat nog komen gaat!
Nova Watersport
2. Augustus, 2022.

Wat kost SEO uitbesteden?

Sommige SEO specialisten bieden al SEO diensten aan vanaf 125,- per maand. Hiervoor krijg je vaak een maximum aantal zoekwoorden of pagina’s die zij voor jou beter vindbaar kunnen maken. Ideaal? Nee, want de andere pagina’s van de site blijven vaak achter en de structuur en snelheid worden beperkt verbeterd.

Wat SEO bij andere bedrijven precies kost, hangt af van de doelen die worden gesteld:

1.  €100,- tot €500,- per maand

Beperkte optimalisatie en doel om x aantal pagina’s beter vindbaar te maken.

2.  €500,- tot €1.000,- per maand

Site brede optimalisatie met focus op een x aantal pagina’s of zoektermen.

3.  €1.000,- tot €5.000,- per maand

Voornamelijk grote websites of webshops met veel pagina’s en generieke zoektermen als focus.

SEO uitbesteden kosten vs. opbrengsten

Je geïnvesteerde geld wil je graag terugverdienen. Als je 6 maanden bezig bent met SEO, betekent dit niet direct dat jouw investering zich heeft terugverdiend. SEO is en blijft een langetermijnstrategie waarbij je ook na het stoppen van de optimalisatie nog aanmeldingen of verkopen kunt behalen. Net als bij Brouwer Dakdekkers, waar John een klantcase over heeft geschreven. Alle SEO resultaten zijn meetbaar, zodat je precies kunt zien welke aanvragen/verkopen organisch zijn binnengekomen.

Zoomin’ helpt jou graag om te kijken wat mogelijk en realistisch is en kan op basis van zoekvolumes een indicatie geven van wat een SEO-traject jou kan opleveren. Ook voor een SEO-traject in WestlandRijswijk of Den Haag  of  SEO voor webshops kun je bij ons terecht.

 

SEO uitbesteden
seo uitbesteden kosten

SEO laten doen in jouw CMS

Een CMS = een control management systeem zoals WordPress of Magento. Je wilt je website toevertrouwen aan iemand die ervaring heeft met het CMS waarin je website is gemaakt. Zoomin’ heeft ervaring met de volgende CMS’en:

seo laten doen door specialisten
SEO uitbesteden
seo uitbesteden Woocommerce
SEO uitbesteden
seo laten doen in Lightspeed
SEO uitbesteden
seo uitbesteden Shopify
SEO uitbesteden
SEO uitbesteden Magento 2
SEO uitbesteden
seo laten doen wix
SEO uitbesteden

Waarom SEO uitbesteden?

Door een expert je website te laten optimaliseren zul je de meeste resultaten behalen, leer je meer over SEO én bespaar je vergeleken met het aannemen van een fulltime SEO-specialist. Kijk altijd goed wat het je kan opleveren en welke werkzaamheden er uitgevoerd zullen worden. 

Geen resultaat na deze periode? Neem dan contact op met Zoomin’ voor een gratis scan of vul het formulier hiernaast in. 

Meer weten? Neem snel contact op