Skip to content
Menu
SEO bedrijf

SEO bedrijf

Wat doet een SEO bedrijf en hoe kan een SEO bedrijf jou verder helpen? Lees alle kansen en mogelijkheden hier.

Wat een SEO bedrijf voor jou kan betekenen?

Het inschakelen van een SEO-bedrijf bespaart je veel moeite en tijd. Google verandert snel, en daarom is het belangrijk dat er constant aandacht aan SEO wordt besteed om je huidige posities te behouden en nieuwe posities te bemachtigen. Door deze taak uit te besteden aan SEO-specialisten, kun jij je focussen op andere aspecten, terwijl je weet dat je online zichtbaarheid in goede handen is. Zo groeit je bedrijf zowel online als offline!

Meer weten over de kosten en kansen?

seo uitbesteden

Wat houdt SEO in?

SEO staat voor het Engelse woord ‘search engine optimization‘. Dit wordt ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, en het is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van een website in de organische resultaten van zoekmachines zoals Google.

Dit omvat verschillende technieken en strategieën om ervoor te zorgen dat jouw website hoger scoort in de zoekresultaten, waardoor je meer verkeer kunt aantrekken.

SEO-bedrijven verdelen dit in drie hoofdcomponenten: on-page SEO, off-page SEO en technische SEO. Een SEO-bedrijf kan jou ontlasten van elk onderdeel, waarbij zij hun specialisme gebruiken om de beste resultaten voor jouw website te behalen.

schaduw foto

Waar zorgt een SEO bedrijf voor?

Een SEO bedrijf voert zoekmachine optimalisatie werkzaamheden uit. De focus ligt volledig op jouw online vindbaarheid in organische zoekresultaten verhogen in de zoekmachine. Door middel van hiervan wordt jij vindbaar op relevante zoekwoorden. Een SEO bedrijf helpt jou met het vinden van deze belangrijke zoekwoorden.

In plaats van online adverteren trek je organisch verkeer naar de website. Het fijne aan SEO uitbesteden is dat je direct veranderingen zult zien. Al snel kun je de resultaten goed meten en zien hoe jouw vindbaarheid stijgt.

De SEO experts houden de laatste ontwikkelingen in de gaten en weten de belangrijke factoren die Google meeneemt bij het bepalen van de zoekresultaten. De focust ligt op zoekwoorden waarop jouw bedrijf gevonden wilt worden. De beste seo zorgt ook voor externe links door middel van linkbuilding.

Je kunt verwachten dat een SEO bedrijf jouw website analyseren en daarop een SEO strategie genereren die uiteindelijk zal zorgen dat jouw website geoptimaliseerd is voor de zoekmachine. Dit omvat:

Analyse van je huidige SEO status: Een gedetailleerde evaluatie van je huidige websiteprestaties en zoekwoord rankings;
Zoekwoordenonderzoek: Identificatie van de meest relevante en lucratieve zoekwoorden voor jouw bedrijf
On-page optimalisatie : Aanpassingen aan je website content en structuur om deze zoekmachinevriendelijker te maken
Technische SEO: Verbeteren van de technische aspecten van je website om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneert en gemakkelijk kan worden gecrawld door de zoekmachine
Off-page optimalisatie : Het verbeteren van de autoriteit van je website door middel van linkbuilding en andere strategieën

Kortom, met een SEO bedrijf doe je de optimalisatie van jouw website of webshop in één keer goed, zodat er zo snel mogelijk resultaten worden geboekt.

Ervaringen

Met Zoomin/ John als partner hebben wij geen omkijken meer naar onze SEO&SEA/ Google etc. Ons merk en bereik is veel gegroeid sinds de samenwerking!!
Jimmy van Ommeren
23. Augustus, 2023.
Hele fijne samenwerking met John! Hij is goed bereikbaar en communiceert duidelijk op vragen. De website is nu goed vindbaar op google! Bedankt!
Van Rijn Interieur Design
3. Augustus, 2023.
John heeft mijn website tijdens een 6 maanden traject SEO-geoptimaliseerd. Mijn website scoort nu hoger in Google en beginnen de aanvragen, in een voor veel mensen onbekende branche als goudsmid, langzaam binnen te komen. Fijn om met een expert samen te werken die zonder moeite extra stappen zet om de gewenste resultaten te behalen!
Willemijn
7. Maart, 2023.
Persoonlijk vind ik het snelle schakelen met Zoomin´ via WhatsApp erg prettig. Iets wat niet bij iedere leverancier of partner zo ´normaal is´. Daarnaast vind ik het erg fijn dat er snel en adequaat gehandeld wordt. Wat de samenwerking nog meer een succes maakt is het streven naar resultaat. De visie van John en het constant wijze naar ''zere plekken'' is even confronterend als positief. Ook de persoonlijke kennismaking met partners en collega´s zoals Fay-Lynn en Merel zie ik als een positief iets. Het met enig regelmaat persoonlijk bezoeken op locatie en het dashboard telefonisch doornemen ervaar ik als zeer prettig. Dit geldt ook voor de fysieke presentatie en terugblik per kwartaal of halfjaar.
Tom Roessen
31. Januari, 2023.
John verzorgt de SEO en SEA van onze website voor Carmenta Verloskundig Centrum. Prettig en vlot contact. Stemt goed af met onze websitemakers. Denkt mee naar hoe we ons bereik kunnen vergroten en zijn goed vindbaar op Google. We hebben lang gezocht naar een prettige specialist, maar zijn meer dan blij met onze keuze.
Sabina Luijk
30. Januari, 2023.
Ik doe sinds een aantal maanden mijn SEO uitbesteden aan Zoomin' en ben hier erg tevreden over. Ook mijn Google Ads besteed ik uit en wordt goed opgepakt! Al met al is het fijn samenwerking met John, er wordt snel geschakeld en duidelijk gecommuniceerd.
RoAn Bouwvergunningen
16. Januari, 2023.
Super interessante en leerzame SEO workshop gehad van John. Hier kunnen we direct mee aan de slag!
Robin Krijger
1. December, 2022.
Bart de Koning
13. Oktober, 2022.
Tek Power is zeer tevreden met Zoomin! Mooie resultaten en een prettige service.
Rico Van Winkel
17. Augustus, 2022.
Hele fijne samenwerking met John! Hij luistert goed, is altijd bereikbaar en heeft ervoor gezorgd dat onze site aanzienlijk hoger scoort in Google. We worden goed op de hoogte gehouden van alles wat hij doet en hoe onze site ervoor staat. Dit is erg fijn want uit ervaring weten we dat dit niet altijd het geval is. We zijn erg tevreden over de samenwerking en kijken uit naar wat nog komen gaat!
Nova Watersport
2. Augustus, 2022.

Onze werkwijze in SEO

Ten eerste kijken we naar de belangrijkste zoekwoorden voor jouw bedrijf. We doen eventueel eerst een gratis quickscan om de huidige situatie in kaart te brengen. Daarna analyseren we de website uitgebreid op het gebied van zoekmachine marketing.

Met onze SEO-specialisten zorgen we voor de juiste SEO-strategie om de organische vindbaarheid te verhogen. Jouw bedrijf hoger in Google krijgen is onze missie. Na het bespreken van onze strategie gaan we hard aan de slag om jouw website in de zoekmachineresultaten te laten verschijnen, en natuurlijk het liefst bovenaan!

De verschillende diensten binnen SEO zijn allemaal afhankelijk van de laatste trends. Als SEO-bedrijf houden onze specialisten deze trends nauwlettend in de gaten om altijd hoge posities te kunnen bereiken en uiteindelijk de meeste omzet voor jou te creëren.

Vandaag werkt het team aan het schrijven van content en morgen is de SEO-expert bezig met het implementeren van linkbuilding. Alles om de online aanwezigheid van een website te optimaliseren.

Het beste SEO-bureau houdt zich niet alleen bezig met zoekmachineoptimalisatie maar ook met conversieoptimalisatie, door zoekwoorden te kiezen met koopintentie en overtuigende teksten te schrijven.

De zoekmachine staat centraal, maar ook de gebruikerservaring van de bezoekers van de website wordt meegenomen. Uiteindelijk is het doel van online marketing natuurlijk om de omzet te verhogen en dit kan alleen door deze twee onderdelen te combineren!

Zoekmachineoptimalisatie kan complex overkomen, als SEO-bureau kunnen wij zorgen meer zichtbaarheid bij potentiële klanten, vertrouwen en geloofwaardigheid (websites die hoog in de zoekresultaten staan, worden vaak als betrouwbaarder gezien) en uiteindelijk voor meer verkeer wat uiteindelijk leidt tot meer leads en verkopen. 

seo uitbesteden aan specialist

Meer weten over een SEO bedrijf?

Vul het formulier in en krijg binnen een dag reactie.

Hoger in Google met SEO

Waar moet je op letten bij het kiezen van een SEO bedrijf?

Expertise en ervaring

Kies een SEO-bedrijf met bewezen expertise en ervaring in de industrie. Het is belangrijk om hun portfolio te bekijken en klantbeoordelingen te lezen om een goed beeld te krijgen van hun capaciteiten en de resultaten die ze hebben behaald voor andere klanten.

Transparante werkzaamheden

Een goed SEO-bedrijf biedt transparante diensten en houdt je voortdurend op de hoogte van de voortgang en resultaten van hun inspanningen. Regelmatige rapportages en open communicatie zijn cruciaal om te begrijpen wat er wordt gedaan en hoe dit bijdraagt aan jouw doelen.

SEO strategie op maat

Elke business is uniek, met eigen doelen, uitdagingen en doelgroepen. Daarom werkt een one-size-fits-all aanpak niet voor SEO. Het is belangrijk om een bedrijf te kiezen dat bereid is om een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen.

Dit betekent dat ze de tijd nemen om je bedrijf te begrijpen, je concurrentie te analyseren en een plan te maken dat je helpt om je online zichtbaarheid te vergroten en je organische verkeer te verbeteren. Alleen met een persoonlijke aanpak kun je echt effectieve resultaten behalen in zoekmachineoptimalisatie.

seo uitbesteden aan specialist

Zoomin’ helpt jou graag om te kijken wat mogelijk en realistisch is en kan op basis van zoekvolumes een indicatie geven van wat een SEO-traject jou kan opleveren. Ook voor een SEO-traject in WestlandRijswijk of Den Haag  of  SEO voor webshops kun je bij ons terecht.

Hoeveel kost het om een bedrijf in te huren voor SEO?

De kosten voor het inhuren van een SEO bedrijf kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van je project, de concurrentie in jouw industrie en de specifieke diensten die je nodig hebt. Over het algemeen kun je verwachten dat professionele SEO diensten variëren van enkele honderden tot duizenden euro’s per maand. Doordat SEO alleen goed werkt met een op maat gemaakte strategie zijn de exacte kosten niet precies te voorspellen.

Zoekmachine optimalisatie bureau inhuren

Op zoek naar een gespecialiseerd SEO bureau? Zoomin’ heeft meerdere jaren ervaring als zoekmachine marketing bureau en is niet alleen bezig met de beste SEO voor elke website maar ook te kijken welke strategie het beste past bij jouw bedrijf.

Samen met een geweldig team aan SEO en SEA experts zorgen we voor effectief resultaat voor jou! Digitale marketing is onze specialiteit. We staan voor eerlijke, duidelijke communicatie waarin we ons focussen op de beste SEO strategieën en nog veel meer aspecten van online marketing.

Neem dan contact op met Zoomin’ voor een gratis scan of vul het formulier hiernaast in. 

Meer weten? Neem snel contact op

Meestgestelde vragen over een SEO bedrijf

1. Wat is search engine optimization?

SEO (search engine optimization) staat voor zoekmachine optimalisatie. Het is onderdeel van digitale marketing. Dit is essentieel voor elk bedrijf dat online organisch vindbaar te zijn. Het helpt je website hoger te scoren in zoekmachines zoals Google, wat leidt tot meer zichtbaarheid, vertrouwen, en verkeer naar je website.

2. Waarom wil je een SEO bedrijf inschakelen?

Het inschakelen van een SEO-bedrijf biedt gespecialiseerde kennis en ervaring om je website hoger te laten ranken in zoekmachines, wat resulteert in meer organisch verkeer en potentiële klanten.

Dit bespaart je tijd en middelen, zodat je je kunt concentreren op je kernactiviteiten. Bovendien zorgt een SEO-bedrijf voor geoptimaliseerde content en technische verbeteringen die de gebruikerservaring en conversies verhogen.

3. Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

SEO is een langdurig proces en het kan enkele maanden duren voordat je significante resultaten ziet. De tijdsduur hangt af van de concurrentie, de huidige staat van de website en de specifieke doelen van de website.

4. Heb ik nog steeds een SEO-bedrijf nodig als mijn website goed rankt?

Ja, zelfs als je website momenteel goed rankt, is het belangrijk om continu te optimaliseren en bij te houden. Zoekmachines veranderen regelmatig hun algoritmes en concurrenten verbeteren ook hun SEO-strategieën.

5. Kan ik SEO zelf doen of heb ik een SEO-bedrijf nodig?

Hoewel het mogelijk is om zelf aan SEO te werken, vergt het veel tijd, kennis en ervaring om effectief te zijn. Een SEO-bedrijf heeft de expertise en middelen om sneller en efficiënter resultaten te behalen.

6. Hoe verbetert een SEO bedrijf mijn zoekresultaten?

Het uitbesteden van SEO aan een gespecialiseerd marketing SEO-bedrijf kan je helpen om betere resultaten te behalen dankzij hun expertise en middelen.

Zoekmachine optimalisatie focust op meer dan een eenmalige investering. Door maandelijks de huidige posities te verdedigen en nieuwe posities te bemachtigen, wordt jouw website online goed gevonden.

7. Hoe meet een SEO-bedrijf resultaten?

Succes wordt meestal gemeten aan de hand van verschillende KPI’s (Key Performance Indicators) zoals zoekwoordposities, organisch verkeer en conversieratio’s van de SEO-inspanningen.

8. Wat doet een SEO-bedrijf precies?

Een SEO-bedrijf helpt bedrijven om hun website te optimaliseren voor zoekmachines, met als doel hogere rankings in de zoekresultaten, meer organisch verkeer en betere online zichtbaarheid

Doe de gratis positie scan!

Ontdek hoe je website scoort in de zoekmachine met onze gratis positie scan! Deze scan biedt direct inzicht in hoe jouw website presteert in de zoekresultaten. Na het verstrekken van enkele gegevens en de URL van jouw website, ontvang je een gedetailleerd rapport. Hiermee krijg je een duidelijk beeld van je huidige positie voor verschillende zoekwoorden. Wil je ook weten hoe je je verhoudt tot je concurrenten? Geef dan ook hun URL op voor een vergelijkende analyse. Waar wacht je nog op? Inzicht is de eerste stap naar online groei!

Voer jouw gegevens in