Skip to content
Menu

SEO specialist Westland

SEO specialist met SEA kennis in Westland

Zoek je een SEO specialist in het Westland? Een specialist die jou helpt om je online zichtbaarheid te verbeteren, niet alleen in Westland maar ook daarbuiten? Wij als online marketingbureau in Westland kunnen jouw online zichtbaarheid verbeteren door middel van SEO en SEA. Wij zijn expert op beide gebieden en helpen je graag met een advies op maat.

Niet alleen zichtbaar in Westland, maar ook daarbuiten
+6 jaar ervaring
Verbetert jouw online vindbaarheid met SEO en SEA

Waarom het inzetten van een SEO specialist zo belangrijk is? Lees snel verder of neem direct contact op via onderstaande button!

John Mulder | Ervaren SEO specialist Westland | Linkbuilding, On page SEO, Websitesnelheid, SEA
 
John Mulder – SEO & SEA specialist Zoomin’
SEO Specialist Westland

Deze klanten gingen je al voor

Deze Westlandse bedrijven hebben wij al succesvol helpen groeien met onze SEO expertise.
online marketing westland klant 1
online marketing westland klant 2
online marketing westland klant 3
online marketing westland klant 5
online marketing westland klant 5
online marketing westland klant 2
online marketing westland klant 3
online marketing westland klant 4

Doe de gratis positie scan!

Ontdek hoe je website scoort in de zoekmachine met onze gratis positie scan! Deze scan biedt direct inzicht in hoe jouw website presteert in de zoekresultaten. Na het verstrekken van enkele gegevens en de URL van jouw website, ontvang je een gedetailleerd rapport. Hiermee krijg je een duidelijk beeld van je huidige positie voor verschillende zoekwoorden. Wil je ook weten hoe je je verhoudt tot je concurrenten? Geef dan ook hun URL op voor een vergelijkende analyse. Waar wacht je nog op? Inzicht is de eerste stap naar online groei!

Voer jouw gegevens in

Wat houdt zoekmachine optimalisatie in?

SEO staat voor ‘search engine optimization’ wat zoekmachineoptimalisatie betekent. Jouw website wordt geoptimaliseerd zodat deze beter gaat presteren in de zoekmachines. SEO richt zich alleen op de organische zoekresultaten, de niet betaalde zoekresultaten. Er wordt eerst een zoekwoordenonderzoek gedaan om relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf te vinden. Op basis daarvan wordt je website of webshop geoptimaliseerd. Dit gebeurt op drie gebieden: content, techniek en autoriteit.

Content betreft de teksten, afbeeldingen en andere informatie op je website. Dit noem je ook wel on page SEO. Techniek betreft de snelheid en technische instellingen van je website. Techniek valt onder off page SEO. Autoriteit betreft de waarde van jouw website, die wordt bepaald aan de hand van het aantal links naar jouw website. Linkbuilding valt ook onder off page SEO.

Dit is SEO in een notendop. Wil je meer informatie over SEO? Lees dan onze blog: Wat is SEO?

SEO specialist inhuren

Wat doet een SEO specialist Westland?


Een SEO specialist in het Westland gaat aan de slag met het optimaliseren van jouw website, om beter vindbaar te worden in zoekmachines. Door middel van een waterdichte SEO strategie helpen we jou door producten en diensten beter vindbaar te maken. Huidige problemen zoals tegenvallende websitebezoeken en het mislopen van klanten kunnen worden opgelost. Dit alles doen wij met onze Westlandse mentaliteit: direct en betrouwbaar. Scrol snel verder om te zien hoe een SEO-traject in zijn werk gaat.

1. Zoekwoorden onderzoek

Eerst voeren we een zoekwoordenonderzoek uit en vervolgens analyseren wij je website en concurrentie.

2. Bespreken advies

In samenspraak met jou bespreken we op welke zoekwoorden we ons gaan richten tijdens het SEO-traject.

3. Start optimalisatie

We starten met het optimaliseren van jouw website. Dit zijn maandelijkse terugkerende taken.

4. Maandelijkse rapportage

Rapportage voortgang posities in belangrijkste zoekmachines incl. behaalde doelen.

1. Zoekwoorden onderzoek

Eerst voeren we een zoekwoordenonderzoek uit en vervolgens analyseren wij je website en concurrentie.

2. Bespreken advies

In samenspraak met jou bespreken we op welke zoekwoorden we ons gaan richten tijdens het SEO-traject.

3. Start optimalisatie

We starten met het optimaliseren van jouw website. Dit zijn maandelijkse terugkerende taken.

4. Maandelijkse rapportage

Elke maand ontvang je een rapportage waarin de voortgang van posities wordt behandeld en naar de ingestelde doelen wordt gekeken.


Waarom is SEO belangrijk?

SEO wordt ingezet om online zichtbaar te worden in de zoekmachines en dus potentiële klanten te bereiken met de juiste informatie. SEO richt zich alleen op de organische resultaten in een zoekmachine. Dit zijn de niet betaalde zoekresultaten. Om te scoren in zoekmachines is het van belang om te weten waar de doelgroep van jouw bedrijf naar zoekt. Door het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek kom je erachter welke zoekwoorden relevant zijn om jouw doelgroep te bereiken. Deze zoekwoorden vormen de basis voor de optimalisatie van jouw website of webshop.

Vervolgens zorgen wij  (als SEO specialist in het Westland)  met behulp van de juiste content dat jouw content de aandacht van de lezer vasthoudt en ze aangezet worden tot actie, bijvoorbeeld: een aanvraag, download of aankoop. Dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait.Wat kost een SEO specialist in Westland?

Vanaf €425,- kun je al starten met het verbeteren van jouw online zichtbaarheid door een zoekwoordenonderzoek. Met onze eigen aanpak helpen we ondernemers hoger in Google te komen. We zorgen ervoor dat jij topposities behaalt en behoud in Google. Door de juiste vragen te beantwoorden in de content op jouw website, vergroten we de geloofwaardigheid van je website. Geloofwaardigheid kan een beslissende factor zijn die de klant aanzet tot actie, zoals aankopen van producten. 

In een vrijblijvend gesprek vertellen we je graag meer over onze werkwijze en andere zaken, zoals op welke wijze wij de SEO resultaten meetbaar maken.

Kosten SEO specialist Westland | Zoomin'

Lokale SEO in Westland

Veel zoekopdrachten in Google zijn op locatie gebaseerd. Door een locatie in de zoekopdracht toe te voegen, ziet de zoekmachine dit als een lokale zoekopdracht.

Voor Westlandse ondernemers, die graag hun website beter vindbaar maken in Westland, is lokale SEO onmisbaar. Vooral voor zzp’ers en mkb bedrijven in Westland kan dit een groot effect hebben, goede SEO maakt je organisch vindbaar en helpt je onder andere bij het generen van nieuwe klanten. Zoomin’ focust bij het optimaliseren onder andere op lokale SEO.

SEA specialist Westland

Naast SEO specialist kun je ons ook inzetten als SEA specialist Westland. We starten dan Google Ads campagnes voor je op. Dit zijn de betaalde zoekresultaten bovenaan in Google. Net als SEO helpt SEA je beter online vindbaar te maken en meer aanvragen en aankopen te genereren. Weet je nog niet zo goed het verschil tussen SEO en SEA? Dat is helemaal niet gek! Op onze pagina waar we ingaan op hoger in Google komen, bespreken we de verschillen tussen SEO en SEA.

In een vrijblijvend adviesgesprek kijken we samen naar welke methode het beste aansluit bij jouw wensen en behoeftes.

Met Zoomin/ John als partner hebben wij geen omkijken meer naar onze SEO&SEA/ Google etc. Ons merk en bereik is veel gegroeid sinds de samenwerking!!
Jimmy van Ommeren
23. Augustus, 2023.
Hele fijne samenwerking met John! Hij is goed bereikbaar en communiceert duidelijk op vragen. De website is nu goed vindbaar op google! Bedankt!
Van Rijn Interieur Design
3. Augustus, 2023.
John heeft mijn website tijdens een 6 maanden traject SEO-geoptimaliseerd. Mijn website scoort nu hoger in Google en beginnen de aanvragen, in een voor veel mensen onbekende branche als goudsmid, langzaam binnen te komen. Fijn om met een expert samen te werken die zonder moeite extra stappen zet om de gewenste resultaten te behalen!
Willemijn
7. Maart, 2023.
Persoonlijk vind ik het snelle schakelen met Zoomin´ via WhatsApp erg prettig. Iets wat niet bij iedere leverancier of partner zo ´normaal is´. Daarnaast vind ik het erg fijn dat er snel en adequaat gehandeld wordt. Wat de samenwerking nog meer een succes maakt is het streven naar resultaat. De visie van John en het constant wijze naar ''zere plekken'' is even confronterend als positief. Ook de persoonlijke kennismaking met partners en collega´s zoals Fay-Lynn en Merel zie ik als een positief iets. Het met enig regelmaat persoonlijk bezoeken op locatie en het dashboard telefonisch doornemen ervaar ik als zeer prettig. Dit geldt ook voor de fysieke presentatie en terugblik per kwartaal of halfjaar.
Tom Roessen
31. Januari, 2023.
John verzorgt de SEO en SEA van onze website voor Carmenta Verloskundig Centrum. Prettig en vlot contact. Stemt goed af met onze websitemakers. Denkt mee naar hoe we ons bereik kunnen vergroten en zijn goed vindbaar op Google. We hebben lang gezocht naar een prettige specialist, maar zijn meer dan blij met onze keuze.
Sabina Luijk
30. Januari, 2023.
Ik doe sinds een aantal maanden mijn SEO uitbesteden aan Zoomin' en ben hier erg tevreden over. Ook mijn Google Ads besteed ik uit en wordt goed opgepakt! Al met al is het fijn samenwerking met John, er wordt snel geschakeld en duidelijk gecommuniceerd.
RoAn Bouwvergunningen
16. Januari, 2023.
Super interessante en leerzame SEO workshop gehad van John. Hier kunnen we direct mee aan de slag!
Robin Krijger
1. December, 2022.
Bart de Koning
13. Oktober, 2022.
Tek Power is zeer tevreden met Zoomin! Mooie resultaten en een prettige service.
Rico Van Winkel
17. Augustus, 2022.
Hele fijne samenwerking met John! Hij luistert goed, is altijd bereikbaar en heeft ervoor gezorgd dat onze site aanzienlijk hoger scoort in Google. We worden goed op de hoogte gehouden van alles wat hij doet en hoe onze site ervoor staat. Dit is erg fijn want uit ervaring weten we dat dit niet altijd het geval is. We zijn erg tevreden over de samenwerking en kijken uit naar wat nog komen gaat!
Nova Watersport
2. Augustus, 2022.

John Mulder (SEO Specialist), het gezicht achter Zoomin’

Na het volgen van diverse stages en een parttimebaan als online marketeer, leerde ik veel over de wereld van SEO marketing en het bouwen van websites. Dit resulteerde in de start van mijn eigen onderneming in 2017, waar de focus ligt op het behalen van hogere posities in zoekmachines.

De start in de online marketing in Westland kwam als geroepen. De aanvragen om te helpen bij zoekmachineoptimalisaties waren uiteenlopend.

Van aannemers, dakdekkers, plantenwebshops tot metaal- en rioleringsbedrijven konden mijn hulp goed gebruiken bij hun online zichtbaarheid. Deze bedrijven en organisaties hebben de hulp van een goede SEO specialist in het Westland ingeschakeld.

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw online vindbaarheid te verbeteren? Neem contact met mij op via de onderstaande button of bel 0174 – 261 300.

Wij zijn niet alleen maar werkzaam in het Westland, wij werken ook in:
PijnackerBerkel & Rodenrijs, Bleiswijk, Den Haag, Rijswijk, Delft, Nootdorp

SEO Westland specialist
John Mulder – SEO specialist – Zoomin’
SEO Specialist Westland

Bakkie doen?

Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Naaldwijk voor een vrijblijvend gesprek voor SEO in Westland!

SEO Specialist Westland inhuren

Waar moet je op letten bij het inhuren van een SEO Specialist? En wat zijn de belangrijkste SEO-factoren? Google heeft hier zelf een video over gemaakt. Je kunt de video “How to hire an SEO” hier bekijken, of volg de link. De uitleg is in het Engels. Ook op zoek naar een SEO of freelance SEA Specialist? Zoomin’ kan jou hier ook bij helpen.