Skip to content
Menu

SEO specialist Westland

SEO specialist met SEA kennis in Westland

Zoek je een SEO specialist in Westland? Een specialist die jou helpt om niet alleen in Westland zichtbaar te zijn, maar ook daarbuiten? Zoomin’ is jouw SEO specialist en SEA specialist in Westland en verbetert jouw online vindbaarheid aanzienlijk. Ook als online marketingbureau in Westland.

Niet alleen zichtbaar in Westland, maar ook daarbuiten
+6 jaar ervaring
Verbetert jouw online vindbaarheid met SEO en SEA

Zoomin’ zoomt in op de juiste data en gebruikt deze om concurrenten te overtreffen. Dé manier om jouw website beter vindbaar te maken. “Waarom het inzetten van een SEO specialist zo belangrijk is?”  Lees snel verder of neem direct contact op.

John Mulder | Ervaren SEO specialist Westland | Linkbuilding, On page SEO, Websitesnelheid, SEA
 
John Mulder – SEO & SEA specialist Zoomin’
SEO Specialist Westland

Deze klanten gingen je al voor

Deze Westlandse bedrijven heeft Zoomin’ al succesvol geholpen met het verbeteren van hun online vindbaarheid door SEO en/of SEA.
SEO Specialist Westland
SEO Specialist Westland
SEO Specialist Westland
SEO Specialist Westland
SEO Specialist Westland

SEO specialist Westland voor jouw website

SEO specialist in Westland nodig voor jouw online vindbaarheid? De expert die jou helpt om producten en diensten beter vindbaar te maken. Een SEO specialist lost problemen op, zoals tegenvallende websitebezoeken en het mislopen van klanten. Dat doen we door zoekmachine optimalisatie, wat in de bekende verzamelnaam SEO wordt genoemd.

SEO, wat staat voor Search Engine Optimization, is erg belangrijk voor je naamsbekendheid . Een gemiste kans om daar niet op in te zoomen. SEO optimalisaties zorgen voor hogere scores in zoekmachines. Zoekmachines zoals Google veranderen hun algoritme regelmatig. Een SEO specialist speelt in op dit algoritme en verbetert continu de online vindbaarheid. 

Een goede SEO specialist onderzoekt waar klanten antwoord op willen. Door de juiste vragen te beantwoorden in de content op jouw website, vergroten we de geloofwaardigheid van je website. Een beslissende factor wat de klant aanzet tot actie, zoals aankopen van producten.

Wat kost een SEO specialist in Westland?

Vanaf €395,- kun je al starten met het verbeteren van jouw online vindbaarheid door een zoekwoordenonderzoek

Met een oog door de loep van Zoomin’ helpen we ondernemers hoger in Google en andere zoekmachines te komen. We zorgen ervoor dat jij topposities behaalt en behoud in Google. Dit zorgt voor meer aanvragen en verkopen. 

In een vrijblijvend gesprek vertellen we je graag meer over onze werkwijze en andere zaken, zoals op welke wijze wij de SEO resultaten meetbaar maken.

Kosten SEO specialist Westland | Zoomin'

Het effect van zoekmachine optimalisatie op jouw website

Vanuit het ondernemende Westland zijn wij als SEO bureau werkzaam en helpen we Westlandse ondernemers hun website vindbaar maken.

Waarschijnlijk heb je ons ook gevonden in de zoekmachines. Typ maar eens het zoekwoord ‘SEO specialist Westland’ bij Google in, dan zie je dat Zoomin’ hoog in de ranking verschijnt. Dat is wat goede SEO doet.

Lokale SEO

Veel zoekopdrachten in Google zijn op locatie gebaseerd. Door een locatie in de zoekopdracht toe te voegen, ziet de zoekmachine dit als een lokale zoekopdracht.

Voor Westlandse bedrijven, die  hun website beter vindbaar willen maken in Westland is lokale SEO onmisbaar. Vooral voor zzp’ers en mkb bedrijven in Westland kan dit een groot effect hebben, goede SEO maakt je organisch vindbaar en helpt je onder andere bij het generen van nieuwe klanten. Zoomin’ optimaliseert jouw website ook op lokale SEO.

Zoomin’ voor meer online zichtbaarheid

Vaak schakelen klanten onze hulp voor een aantal maanden in. Na meestal 6 maanden in het optimalisatieproces voeren we een evaluatie uit. De stappen die we doorlopen tijdens het optimalisatieproces tot en met de evaluatie zijn:

  • Een zoekwoordenonderzoek
  • Analyse website (bezoekers, websitesnelheid, zoektermen etc.)
  • Een advies: SEO strategie
  • Optimalisaties aan de website (content, websitesnelheid, backlinks)
  • Een maandelijkse rapportage
  • Een vervolgadvies: langetermijn SEO strategie

Naast SEO specialist kun je ons ook inzetten als SEA specialist Westland. We starten dan Google Ads campagnes voor je op. Dit zijn de betaalde zoekresultaten bovenaan in Google. Net als SEO helpt SEA je beter online vindbaar te maken en meer aanvragen en aankopen te genereren. 

In een vrijblijvend adviesgesprek kijken we samen naar welke methode het beste aansluit bij jouw wensen en behoeftes.

Waarom is SEO belangrijk?

Om te scoren in zoekmachines is het van belang om te weten waar de doelgroep van jouw bedrijf naar zoekt (intentie). Door het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek kom je erachter welke zoekwoorden relevant zijn om jouw doelgroep te bereiken. 

Vervolgens  zorgen wij er (als SEO specialist Westland)  met behulp van de juiste content voor dat dit de aandacht van de lezer vasthoudt en ze aangezet worden tot actie, bijvoorbeeld: een aanvraag, download of aankoop.

SEO marketing verbetert jouw domeinautoriteit. Daarnaast versterkt het andere kanalen zoals social media en SEA (Search Engine Advertising). Gevolg hiervan is een groter bereik van potentiële klanten en een grotere naamsbekendheid. Hoe? Dit leggen we je graag uit in een vrijblijvend gesprek.

Waarom SEO belangrijk is | SEO Specialist Westland
Met Zoomin/ John als partner hebben wij geen omkijken meer naar onze SEO&SEA/ Google etc. Ons merk en bereik is veel gegroeid sinds de samenwerking!!
Jimmy van Ommeren
23. Augustus, 2023.
Hele fijne samenwerking met John! Hij is goed bereikbaar en communiceert duidelijk op vragen. De website is nu goed vindbaar op google! Bedankt!
Van Rijn Interieur Design
3. Augustus, 2023.
John heeft mijn website tijdens een 6 maanden traject SEO-geoptimaliseerd. Mijn website scoort nu hoger in Google en beginnen de aanvragen, in een voor veel mensen onbekende branche als goudsmid, langzaam binnen te komen. Fijn om met een expert samen te werken die zonder moeite extra stappen zet om de gewenste resultaten te behalen!
Willemijn
7. Maart, 2023.
Persoonlijk vind ik het snelle schakelen met Zoomin´ via WhatsApp erg prettig. Iets wat niet bij iedere leverancier of partner zo ´normaal is´. Daarnaast vind ik het erg fijn dat er snel en adequaat gehandeld wordt. Wat de samenwerking nog meer een succes maakt is het streven naar resultaat. De visie van John en het constant wijze naar ''zere plekken'' is even confronterend als positief. Ook de persoonlijke kennismaking met partners en collega´s zoals Fay-Lynn en Merel zie ik als een positief iets. Het met enig regelmaat persoonlijk bezoeken op locatie en het dashboard telefonisch doornemen ervaar ik als zeer prettig. Dit geldt ook voor de fysieke presentatie en terugblik per kwartaal of halfjaar.
Tom Roessen
31. Januari, 2023.
John verzorgt de SEO en SEA van onze website voor Carmenta Verloskundig Centrum. Prettig en vlot contact. Stemt goed af met onze websitemakers. Denkt mee naar hoe we ons bereik kunnen vergroten en zijn goed vindbaar op Google. We hebben lang gezocht naar een prettige specialist, maar zijn meer dan blij met onze keuze.
Sabina Luijk
30. Januari, 2023.
Ik doe sinds een aantal maanden mijn SEO uitbesteden aan Zoomin' en ben hier erg tevreden over. Ook mijn Google Ads besteed ik uit en wordt goed opgepakt! Al met al is het fijn samenwerking met John, er wordt snel geschakeld en duidelijk gecommuniceerd.
RoAn Bouwvergunningen
16. Januari, 2023.
Super interessante en leerzame SEO workshop gehad van John. Hier kunnen we direct mee aan de slag!
Robin Krijger
1. December, 2022.
Bart de Koning
13. Oktober, 2022.
Tek Power is zeer tevreden met Zoomin! Mooie resultaten en een prettige service.
Rico Van Winkel
17. Augustus, 2022.
Hele fijne samenwerking met John! Hij luistert goed, is altijd bereikbaar en heeft ervoor gezorgd dat onze site aanzienlijk hoger scoort in Google. We worden goed op de hoogte gehouden van alles wat hij doet en hoe onze site ervoor staat. Dit is erg fijn want uit ervaring weten we dat dit niet altijd het geval is. We zijn erg tevreden over de samenwerking en kijken uit naar wat nog komen gaat!
Nova Watersport
2. Augustus, 2022.

John Mulder (SEO Specialist), het gezicht achter Zoomin’

Na het volgen van diverse stages en een parttimebaan als online marketeer, leerde ik veel over de wereld van SEO marketing en het bouwen van websites. Dit resulteerde in de start van mijn eigen onderneming in 2017, waar de focus ligt op het behalen van hogere posities in zoekmachines.

De start in de online marketing in Westland kwam als geroepen. De aanvragen om te helpen bij zoekmachineoptimalisaties waren uiteenlopend.

Van aannemers, dakdekkers, plantenwebshops tot metaal- en rioleringsbedrijven konden mijn hulp goed gebruiken bij hun online vindbaarheid. Deze bedrijven en organisaties hebben succesvolle hulp van een SEO specialist ingeschakeld.

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw online vindbaarheid te verbeteren? Neem contact met mij op via de onderstaande button of bel 0174 – 261 300. Bekijk ook onze diensten in  Rijswijk en Den Haag.

SEO Westland specialist
John Mulder – SEO specialist – Zoomin’
SEO Specialist Westland

SEO Westland
Benieuwd naar de stappen in een SEO-campagne? 

1. Zoekwoorden onderzoek

Eerst voeren we een zoekwoordenonderzoek uit waarna wij de website en de concurrentie analyseren.

2. Bespreken advies

Op welke zoekwoorden gaan wij ons richten?

3. Start optimalisatie

We starten met het optimaliseren van jouw website. Dit zijn maandelijkse terugkerende taken.

4. Maandelijkse rapportage

Rapportage voortgang posities in belangrijkste zoekmachines incl. behaalde doelen.

1. Zoekwoorden onderzoek

Eerst voer ik een zoekwoordenonderzoek uit waarna ik de website en de concurrentie analyseer.

2. Bespreken advies

Op welke zoekwoorden ga ik mij richten?

3. Start optimalisatie

Ik start met het optimaliseren van jouw website. Dit zijn maandelijkse terugkerende taken.

4. Maandelijkse rapportage

Rapportage voortgang posities in belangrijkste zoekmachines incl. behaalde doelen.

Bakkie doen?

Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Naaldwijk voor een vrijblijvend gesprek voor SEO in Westland!

SEO Specialist Westland inhuren

Waar moet je op letten bij het inhuren van een SEO Specialist? En wat zijn de belangrijkste SEO-factoren? Google heeft hier zelf een video over gemaakt. Je kunt de video “How to hire an SEO” hier bekijken, of volg de link. De uitleg is in het Engels. Ook op zoek naar een SEO of freelance SEA Specialist? Zoomin’ kan jou hier ook bij helpen.

SEO Specialist in het Westland

Met Zoomin/ John als partner hebben wij geen omkijken meer naar onze SEO&SEA/ Google etc. Ons merk en bereik is veel gegroeid sinds de samenwerking!!

Product merk: Zoomin'

Waardering redacteur:
4.99