Skip to content
Menu

SEO specialist Westland

SEO specialist Westland voor jouw website

SEO specialist Westland nodig voor jouw online vindbaarheid? De expert die jou helpt om producten en diensten beter vindbaar te maken. De SEO specialist lost problemen zoals tegenvallende websitebezoeken en het mislopen van klanten op. En dat door zoekmachine optimalisatie, wat in de bekende verzamelnaam SEO wordt genoemd.

SEO, wat staat voor Search Engine Optimization, is belangrijk en een gemiste kans om daar niet op in te zoomen. Het effectief toepassen van SEO optimalisatie zorgt voor hogere scores in zoekmachines. Zoekmachines zoals Google veranderen hun algoritme regelmatig. Een SEO specialist speelt in op dit algoritme en past dit toe op de online vindbaarheid. De SEO specialist onderzoekt waar klanten antwoord op willen. Door de antwoorden te ontdekken en toe te passen in de content, vergroot je de geloofwaardigheid van jouw website. Een beslissende factor wat de klant aanzet tot actie, zoals aankopen van producten.

seo specialist westland
schaduw foto
seo specialist westland
schaduw foto

SEO specialist met SEA kennis in Westland

Op zoek naar een online marketingbureau Westland? Zoomin’ helpt jou als SEO specialist en SEA specialist in Westland en omgeving. Zoomin’ zoomt in op de juiste data en gebruikt deze om concurrenten te overtreffen. Dé manier om jouw website beter vindbaar te maken. Waarom het inzetten van een SEO specialist zo belangrijk is? Lees snel verder of doe de gratis scan.

Wat kost een SEO specialist in Westland?

Vanaf €350,- kun je al starten met het verbeteren van jouw online vindbaarheid door middel van een zoekwoorden onderzoek

Met een oog door de loep van Zoomin’ help ik ondernemers beter vindbaar te worden in zoekmachines door topposities te behalen en te behouden. Dit zorgt voor meer aanvragen en verkopen. In een gesprek vertel ik meer over mijn werkwijze en andere zaken, zoals op welke manier de SEO resultaten meetbaar worden.

john seo specialist westland

De voordelen van SEO in Westland of omgeving

Vanuit het bruisende Westland ben ik als SEO bureau werkzaam. Wist je dat bij het intypen van ‘SEO specialist Westland’ ik in zoekmachines sneller vindbaar ben? Een groot deel van zoekopdrachten zijn op locatie gebaseerd. Door een locatie in de zoekopdracht toe te voegen, wordt dit als lokale zoekopdracht gezien. Voor mkb’ers is lokale SEO onmisbaar voor het generen van nieuwe klanten. SEO marketing optimaliseert jouw website ook op lokale SEO. Bekijk hieronder het belang van lokale SEO op een rij:

Zoomin’ voor meer online vindbaarheid

Voor een aantal maanden schakel je mijn hulp in. Na meestal 6 maanden in het proces voer ik een evaluatie uit. Stappen die in dit proces worden doorgenomen: zoekwoordenonderzoek, adviesgesprek, starten van optimalisatie en een maandelijkse rapportage. Als SEO specialist Westland start ik ook Google AdWords campagnes op.

Meer weten over het zoekwoordenonderzoek of SEA? Bezoek de volgende pagina’s:

Lokale SEO Westland

Om te scoren in zoekmachines is het van belang om te weten waar de doelgroep van jouw bedrijf naar zoekt. Was je op zoek naar een SEO specialist? Grote kans dat je het zoekwoord ‘seo specialist’ in de zoekbalk intypte. Door het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek kom je erachter welke zoekwoorden relevant zijn om jouw doelgroep te bereiken. Als SEO specialist Westland help ik jou hierbij.
SEO marketing zorgt voor het versterken van meerdere kanalen zoals social media en SEA (Search Engine Advertising). Gevolg hiervan: meer bereik van potentiële klanten en naamsbekendheid. Hoe? Ik leg je graag meer uit in een persoonlijk gesprek.
De customer journey, ofwel klantenreis, begint vaak bij het zoeken in zoekmachines. Door in te spelen op deze fase van de klantenreis met online marketing, trek je de aandacht van de toekomstige klant. De SEO specialist zoekt de juiste woorden om de doelgroep te raken en weet hoe belangrijk dit is in de klantenreis.
john seo specialist westland

SEO specialist achter Zoomin’

Na het volgen van diverse stages en een parttimebaan als online marketeer, leerde ik veel over de wereld van SEO marketing en het bouwen van websites. Dit resulteerde tot de start van mijn eigen onderneming in 2017. Waar de focus ligt op het behalen van hogere posities in zoekmachines.

De start in de online marketing Westland kwam als geroepen. De aanvragen om te helpen bij zoekmachine optimalisaties waren uiteenlopend. Opdrachten waar ik voor ingeschakeld werd? Noem maar op. Aannemers, dakdekkers, plantenwebshops maar ook metaalbedrijven tot rioleringsbedrijven konden hulp gebruiken bij hun online vindbaarheid. Dit waren bedrijven en opdrachtgevers die de succesvolle hulp van een SEO specialist inschakelde.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw online vindbaarheid? Neem contact met mij op via het formulier of bel 0174-261300.

john seo specialist westland
schaduw foto

SEO Specialist Westland werkwijze

Benieuwd naar de stappen die genomen worden in een SEO-campagne? 

1. Zoekwoorden onderzoek

Eerst voer ik een zoekwoordenonderzoek uit waarna de website en de concurrentie worden geanalyseerd.

2. Bespreken advies

Op welke zoekwoorden ga ik mij richten?

3. Start optimalisatie

Ik begin met het optimaliseren van jouw website. Dit zijn maandelijkse terugkerende taken.

4. Maandelijkse rapportage

Rapportage voortgang posities in belangrijkste zoekmachines incl. behaalde doelen.

Bakkie doen? 

Je bent van harte welkom bij mij op kantoor in Naaldwijk. 

SEO Specialist Westland inhuren

Waar moet je op letten bij het inhuren van een SEO Specialist? En wat zijn de belangrijkste SEO-factoren? Google heeft hier zelf een video over gemaakt. Je kunt de video “How to hire an SEO” hier bekijken, of volg de link. De uitleg is in het Engels. Ook op zoek naar een Freelance SEA Specialist? Zoomin’ kan jou hier ook bij helpen.