Skip to content
Menu

Gratis SEO scan

Doe de gratis SEO scan!

Als je een eigen website hebt, ben jij vast benieuwd hoe goed deze scoort in de zoekmachines. Een hoge positie in de zoekmachines zorgt ervoor dat je meer bezoekers naar je pagina kunt genereren. Een SEO-consultant kan jou helpen met een hogere positie in de zoekmachines. Door middel van een gratis SEO scan kun je te weten komen hoe je nu scoort in de zoekmachines. Na het invullen van je gegevens en jouw website URL gaan wij aan de slag met een rapport opmaken. Je krijgt in dit SEO-rapport te zien hoe je scoort op bepaalde zoektermen. Je kunt jezelf ook vergelijken met je concurrenten, door ook de URL van je concurrenten in te vullen.

Voer jouw gegevens in

gratis website seo scan

Hoe werkt de gratis SEO scan?

De SEO scan is eenvoudig uit te voeren. De eerste stap is het invullen van je gegevens. Het is belangrijk deze goed in te vullen, zodat wij na het invullen van de scan contact met je op kunnen nemen om de resultaten te bespreken. Naast je gegevens vul je ook de URL van jouw website in. Met jouw URL kunnen wij gaan achterhalen welke resultaten je nu behaalt in de zoekmachines. Hetzelfde kunnen wij doen voor jouw concurrenten. Wij gaan scannen op welke zoektermen jij en je concurrent vindbaar zijn. Per zoekterm kun je ook zien welke positie jij en je concurrenten hebben in de zoekresultaten. Door jezelf te vergelijken met je concurrenten krijg je inzicht op welke zoektermen je goed presteert en waar je nog verbeteringen kunt aanbrengen. Als jouw concurrenten op zoektermen beter scoren dan jij, is dit een kans voor jou om je eigen website te verbeteren en je resultaten te verbeteren. Heb jij geen tijd om je website te verbeteren? Geen paniek, je kunt gemakkelijk SEO uitbesteden en je laten helpen door een specialist.

Online SEO scan

De online SEO-scan is de ideale manier om te achterhalen hoe jij nu scoort in de zoekmachines. Je voert de scan heel makkelijk uit en het is helemaal gratis. Heb je de resultaten ontvangen en ben je enthousiast geworden om jouw posities binnen de zoekmachines te verbeteren? Dan ben je bij Zoomin’ aan het juiste adres. Met het advies van een SEO-specialist kun je jouw website gaan optimaliseren. Met een geoptimaliseerde website zullen jouw posities in de zoekmachines zeker een boost krijgen.

Website scan SEO

Vragen over de SEO scan?

Heb jij vragen over de SEO scan? Wij kunnen al je vragen beantwoorden en je helpen bij het invullen van de scan. Ben je benieuwd geworden hoe je hoger in Google kunt komen? Daar kunnen wij je ook zeker bij helpen. Voor elke website kunnen wij een passend advies geven om meer bezoekers te genereren. Door middel van verschillende SEO- en SEA-diensten kunnen wij je helpen om te stijgen in Google. Benieuwd naar het advies voor jouw website? Neem snel contact op via ons contactformulier om je wensen te bespreken.

Benieuwd hoe wij jouw website kunnen optimaliseren?