Skip to content
Menu
Gratis SEO scan

Gratis SEO scan

Doe de gratis SEO scan!

Wil jij weten hoe jouw website presteert in de zoekmachines? Met onze gratis positie scan krijg je snel inzicht de prestaties, weet je precies op welke positie je website voor welke zoekwoorden scoort en is de eerste stap richting online groei gezet. Na het invullen van je gegevens en jouw website URL gaan wij direct aan de slag en maken we een rapport voor je. Benieuwd naar of je concurrent het beter doet dan jij? Vul dan ook de URL van je concurrent in en wij nemen die mee in de vergelijking.

Voer jouw gegevens in

gratis website seo scan

Hoe werkt de gratis SEO scan?

De SEO scan is eenvoudig uit te voeren. De eerste stap is het invullen van je gegevens. Het is belangrijk deze goed in te vullen, zodat wij na het invullen van de scan contact met je op kunnen nemen om de resultaten te bespreken. Naast je gegevens vul je ook de URL van jouw website in. Met jouw URL kunnen wij gaan achterhalen welke resultaten je nu behaalt in de zoekmachines. Hetzelfde kunnen wij doen voor jouw concurrenten. Wij gaan scannen op welke zoektermen jij en je concurrent vindbaar zijn. Per zoekterm kun je ook zien welke positie jij en je concurrenten hebben in de zoekresultaten. Door jezelf te vergelijken met je concurrenten krijg je inzicht op welke zoektermen je goed presteert en waar je nog verbeteringen kunt aanbrengen. Als jouw concurrenten op zoektermen beter scoren dan jij, is dit een kans voor jou om je eigen website te verbeteren en je resultaten te verbeteren. Heb jij geen tijd om je website te verbeteren? Geen paniek, je kunt gemakkelijk SEO uitbesteden en je laten helpen door een specialist.

Online SEO scan

De online SEO-scan is de ideale manier om te achterhalen hoe jij nu scoort in de zoekmachines. Je voert de scan heel makkelijk uit en het is helemaal gratis. Heb je de resultaten ontvangen en ben je enthousiast geworden om jouw posities binnen de zoekmachines te verbeteren? Dan ben je bij Zoomin’ aan het juiste adres. Met het advies van een SEO-specialist kun je jouw website gaan optimaliseren. Met een geoptimaliseerde website zullen jouw posities in de zoekmachines zeker een boost krijgen.

Website scan SEO

Vragen over de SEO scan?

Heb jij vragen over de SEO scan? Wij kunnen al je vragen beantwoorden en je helpen bij het invullen van de scan. Ben je benieuwd geworden hoe je hoger in Google kunt komen? Daar kunnen wij je ook zeker bij helpen. Voor elke website kunnen wij een passend advies geven om meer bezoekers te genereren. Door middel van verschillende SEO- en SEA-diensten kunnen wij je helpen om te stijgen in Google. Benieuwd naar het advies voor jouw website? Neem snel contact op via ons contactformulier om je wensen te bespreken.

Benieuwd hoe wij jouw website kunnen optimaliseren?