Skip to content
Menu
Linkbuilding uitbesteden of zelf doen?

Linkbuilding uitbesteden

Waarom linkbuilding uitbesteden, wat zijn de voordelen en wat kost dit?

Linkbuilding uitbesteden of zelf doen?

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Het helpt om je website hoger te laten ranken in zoekmachines en als je het goed aanpakt, leidt het tot meer bezoekers. Het geeft een boost aan de huidige posities waardoor je net van pagina 2 of 3 naar pagina 1 kan komen. Of juist van positie 8-9 naar 1-3. Helaas is linkbuilding zelf doen erg tijdrovend, linkbuilding uitbesteden voor de meest effectieve linkbuilding strategie is daarom vaak de beste keuze!

Meer informatie of advies op maat? Laat je gegevens achter!

seo uitbesteden

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Twijfel je nog over of en waarom linkbuilding uitbesteden een goed idee is? Linkbuilding is niet alleen een ontzettend tijdrovend proces, maar ook een specialisme op zich. Zo moet je maandelijks analyseren welke pagina’s verbetering nodig hebben, op welke zoekwoorden (anchorteksten) je hoger in Google wilt ranken en weten hoeveel links je moet plaatsen voor een hogere ranking. Daarnaast moet je onderzoeken welke domeinen relevant zijn voor jouw website. Vervolgens moet je de eigenaar van dit domein zien te benaderen en wachten op reactie.  Waarom linkbuilding uitbesteden? Zodat deze tijdrovende klus voor jou wordt gedaan en kun jij je focussen op je eigen specialiteiten!

schaduw foto

Linkbuilding ervaring

Dit kost niet alleen veel tijd, maar vergt ook de nodige kennis en ervaring. Kies je ervoor om linkbuilding uit te besteden bij een linkbuilding specialist? Dan nemen zij dit hele proces uit handen en kun jij je richten op andere werkzaamheden. Een linkbuilding bureau heeft zijn connecties al opgebouwd en is daar dagelijks mee bezig. Daarnaast weten zij precies welke domeinen relevant zijn voor jou en hoeveel backlinks jij maandelijks moet toevoegen om de beste resultaten te behalen. Daarnaast zorgt een linkbuilding specialist ervoor dat jouw linkprofiel er zo natuurlijk mogelijk uitziet, wat ervoor zorgt dat de zoekmachines je niet straffen voor het beïnvloeden van de zoekresultaten. 

Kennis

Tijd

Connecties

Meer weten over SEO uitbesteden?

Vul het formulier in en krijg binnen een dag reactie.

Hoger in Google met SEO

Linkbuilding uitbesteden en de voordelen ervan op een rij

Hogere posities in Google
Meer tijd voor overige werkzaamheden
Goedkoper dan linkbuilding zelf doen
Zorgt voor een hogere domein autoriteit

Kortom: Jij  kan blijven doen waar jij goed in bent, en Zoomin’ helpt jou stijgen in de zoekmachines.

Tevreden bedrijven die linkbuilding uitbesteden

Met Zoomin/ John als partner hebben wij geen omkijken meer naar onze SEO&SEA/ Google etc. Ons merk en bereik is veel gegroeid sinds de samenwerking!!
Jimmy van Ommeren
23. Augustus, 2023.
Hele fijne samenwerking met John! Hij is goed bereikbaar en communiceert duidelijk op vragen. De website is nu goed vindbaar op google! Bedankt!
Van Rijn Interieur Design
3. Augustus, 2023.
John heeft mijn website tijdens een 6 maanden traject SEO-geoptimaliseerd. Mijn website scoort nu hoger in Google en beginnen de aanvragen, in een voor veel mensen onbekende branche als goudsmid, langzaam binnen te komen. Fijn om met een expert samen te werken die zonder moeite extra stappen zet om de gewenste resultaten te behalen!
Willemijn
7. Maart, 2023.
Persoonlijk vind ik het snelle schakelen met Zoomin´ via WhatsApp erg prettig. Iets wat niet bij iedere leverancier of partner zo ´normaal is´. Daarnaast vind ik het erg fijn dat er snel en adequaat gehandeld wordt. Wat de samenwerking nog meer een succes maakt is het streven naar resultaat. De visie van John en het constant wijze naar ''zere plekken'' is even confronterend als positief. Ook de persoonlijke kennismaking met partners en collega´s zoals Fay-Lynn en Merel zie ik als een positief iets. Het met enig regelmaat persoonlijk bezoeken op locatie en het dashboard telefonisch doornemen ervaar ik als zeer prettig. Dit geldt ook voor de fysieke presentatie en terugblik per kwartaal of halfjaar.
Tom Roessen
31. Januari, 2023.
John verzorgt de SEO en SEA van onze website voor Carmenta Verloskundig Centrum. Prettig en vlot contact. Stemt goed af met onze websitemakers. Denkt mee naar hoe we ons bereik kunnen vergroten en zijn goed vindbaar op Google. We hebben lang gezocht naar een prettige specialist, maar zijn meer dan blij met onze keuze.
Sabina Luijk
30. Januari, 2023.
Ik doe sinds een aantal maanden mijn SEO uitbesteden aan Zoomin' en ben hier erg tevreden over. Ook mijn Google Ads besteed ik uit en wordt goed opgepakt! Al met al is het fijn samenwerking met John, er wordt snel geschakeld en duidelijk gecommuniceerd.
RoAn Bouwvergunningen
16. Januari, 2023.
Super interessante en leerzame SEO workshop gehad van John. Hier kunnen we direct mee aan de slag!
Robin Krijger
1. December, 2022.
Bart de Koning
13. Oktober, 2022.
Tek Power is zeer tevreden met Zoomin! Mooie resultaten en een prettige service.
Rico Van Winkel
17. Augustus, 2022.
Hele fijne samenwerking met John! Hij luistert goed, is altijd bereikbaar en heeft ervoor gezorgd dat onze site aanzienlijk hoger scoort in Google. We worden goed op de hoogte gehouden van alles wat hij doet en hoe onze site ervoor staat. Dit is erg fijn want uit ervaring weten we dat dit niet altijd het geval is. We zijn erg tevreden over de samenwerking en kijken uit naar wat nog komen gaat!
Nova Watersport
2. Augustus, 2022.

Linkbuilding uitbesteden strategie

Een SEO-specialist van Zoomin’ stelt graag samen met jou een linkbuildingstrategie op. Met verschillende SEO-tools monitoren we de voortgang en verwerken we dit in een maandelijkse rapportage. Zo ben je altijd up to date en kun jij doen waar jij goed in bent. Maar, wat kost linkbuilding uitbesteden eigenlijk?

schaduw foto

Linkbuilding uitbesteden kosten

De kosten voor linkbuilding variëren. Hoeveel linkbuilding uitbesteden kost, hangt vooral af van de kwaliteit van jouw huidige linkprofiel en de hoogte van jouw domeinautoriteit. Heeft jouw website nog geen links?

Dan raden we aan om klein te beginnen met linkbuilding uitbesteden. Denk aan een bedrag van €300,-. Zo kun je jouw linkprofiel geleidelijk aan opbouwen. Heb je al een sterk linkprofiel en target je algemene zoektermen met hoge volumes? Dan moet je denken aan een bedrag van €1.000 of hoger. Dit kan eenmalig of op maandelijkse basis.

Wij raden altijd aan om maandelijks aan de slag te gaan met linkbuilding, zodat het linkbuildingproces consistent verloopt en Google en andere zoekmachines dit als natuurlijk zien. ‘Hoeveel betaal ik dan maandelijks voor kwalitatieve backlinks?’ Ga uit van minimaal een paar honderd euro per maand. Dan zul je resultaten terugzien in het aantal gestegen posities.

schaduw foto
seo uitbesteden aan specialist

Linkbuilding uitbesteden bij Zoomin’

Kan jouw website wel een linkbuilding specialist gebruiken? Bij Zoomin’ kun je eenmalig links kopen of linkbuildingpakketten aanschaffen voor lange termijn. Wil je hier meer informatie over of advies op maat? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of vul ons ‘bel-me-terug-formulier’ in. Wij helpen je graag verder met jouw linkbuilding strategie.

Linkbuilding uitbesteden? Laat je gegevens achter!