Skip to content
Menu

SEO Pijnacker: Ga voor SEO-experts van Zoomin’

 

SEO specialist Pijnacker

Ben je opzoek naar een SEO specialist in Pijnacker? Dan ben je bij Zoomin’ aan het juiste adres. SEO is erg belangrijk geworden om hoger in Google te komen. Met goede posities binnen Google kun je meer verkeer, meer aanvragen en meer klanten naar je website verwachten. Maar hoe zorg je ervoor dat je deze posities krijgt? Je kunt ervoor kiezen om je SEO uit te besteden. Voor elke situatie is er een juiste strategie om je website te optimaliseren. Zoomin’ kan jou helpen om de juiste strategie te vinden en uit te voeren! Weet je nog niet goed wat SEO is, maar wil je hier wel meer informatie over? Lees dan onze blog: Wat is SEO?

Meer weten over SEO in Pijnacker?

Ervaren specialisten

Aantal jaar ervaring

Westlandse mentaliteit

Seo specialist Rijswijk

SEO bureau Pijnacker

Als SEO bureau dichtbij Pijnacker, gaan wij graag aan de slag met het optimaliseren van jouw website. Het doel is om jouw website hoger in Google te krijgen. Om dit te bereiken zullen wij verschillende werkzaamheden gaan uitvoeren. Zo gaan we bijvoorbeeld aan de slag met de techniek & de content van de website. We kunnen bestaande content herschrijven of nieuwe relevante content creëren vanuit een zoekwoordenonderzoek. Ben je nieuwsgierig naar het optimalisatieproces? Lees dan snel verder. 

SEO specialist Pijnacker werkwijze

Hieronder leggen we de SEO werkwijze voor Pijnackerse bedrijven graag aan je uit. Wij gaan als SEO-specialisten als volgt te werk:

Afspraak op locatie of online
Zoekwoordenonderzoek
Onderzoek bespreken
Advies opmaken en bespreken
Optimalisatieproces (maandelijks of eenmalig)
Maandelijkse of eenmalige rapportage

Tevreden SEO klanten

Met Zoomin/ John als partner hebben wij geen omkijken meer naar onze SEO&SEA/ Google etc. Ons merk en bereik is veel gegroeid sinds de samenwerking!!
Jimmy van Ommeren
23. Augustus, 2023.
Hele fijne samenwerking met John! Hij is goed bereikbaar en communiceert duidelijk op vragen. De website is nu goed vindbaar op google! Bedankt!
Van Rijn Interieur Design
3. Augustus, 2023.
John heeft mijn website tijdens een 6 maanden traject SEO-geoptimaliseerd. Mijn website scoort nu hoger in Google en beginnen de aanvragen, in een voor veel mensen onbekende branche als goudsmid, langzaam binnen te komen. Fijn om met een expert samen te werken die zonder moeite extra stappen zet om de gewenste resultaten te behalen!
Willemijn
7. Maart, 2023.
Persoonlijk vind ik het snelle schakelen met Zoomin´ via WhatsApp erg prettig. Iets wat niet bij iedere leverancier of partner zo ´normaal is´. Daarnaast vind ik het erg fijn dat er snel en adequaat gehandeld wordt. Wat de samenwerking nog meer een succes maakt is het streven naar resultaat. De visie van John en het constant wijze naar ''zere plekken'' is even confronterend als positief. Ook de persoonlijke kennismaking met partners en collega´s zoals Fay-Lynn en Merel zie ik als een positief iets. Het met enig regelmaat persoonlijk bezoeken op locatie en het dashboard telefonisch doornemen ervaar ik als zeer prettig. Dit geldt ook voor de fysieke presentatie en terugblik per kwartaal of halfjaar.
Tom Roessen
31. Januari, 2023.
John verzorgt de SEO en SEA van onze website voor Carmenta Verloskundig Centrum. Prettig en vlot contact. Stemt goed af met onze websitemakers. Denkt mee naar hoe we ons bereik kunnen vergroten en zijn goed vindbaar op Google. We hebben lang gezocht naar een prettige specialist, maar zijn meer dan blij met onze keuze.
Sabina Luijk
30. Januari, 2023.
Ik doe sinds een aantal maanden mijn SEO uitbesteden aan Zoomin' en ben hier erg tevreden over. Ook mijn Google Ads besteed ik uit en wordt goed opgepakt! Al met al is het fijn samenwerking met John, er wordt snel geschakeld en duidelijk gecommuniceerd.
RoAn Bouwvergunningen
16. Januari, 2023.
Super interessante en leerzame SEO workshop gehad van John. Hier kunnen we direct mee aan de slag!
Robin Krijger
1. December, 2022.
Bart de Koning
13. Oktober, 2022.
Tek Power is zeer tevreden met Zoomin! Mooie resultaten en een prettige service.
Rico Van Winkel
17. Augustus, 2022.
Hele fijne samenwerking met John! Hij luistert goed, is altijd bereikbaar en heeft ervoor gezorgd dat onze site aanzienlijk hoger scoort in Google. We worden goed op de hoogte gehouden van alles wat hij doet en hoe onze site ervoor staat. Dit is erg fijn want uit ervaring weten we dat dit niet altijd het geval is. We zijn erg tevreden over de samenwerking en kijken uit naar wat nog komen gaat!
Nova Watersport
2. Augustus, 2022.
SEO bureau Rijswijk

Tarieven voor SEO in Pijnacker

Ben je benieuwd geworden naar de tarieven voor SEO in Pijnacker? Starten met een SEO traject in Pijnacker kan al vanaf €395,-. Je krijgt dan een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Verder hangt het af van de doelen die worden gesteld, hoeveel het SEO-traject zal kosten. Hieronder vind je een overzicht van gemiddelde maandelijkse kosten van verschillende SEO-bedrijven. 

1.  €100,- tot €500,- per maand

Een x aantal pagina’s wordt beter vindbaar gemaakt.

2.  €500,- tot €1.000,- per maand

Een x aantal pagina’s en zoektermen worden site breed geoptimaliseerd.

3.  €1.000,- tot €5.000,- per maand

Voor grote websites of webshops worden veel pagina’s en zoektermen geoptimaliseerd.

Meer weten over hoe we SEO in Pijnacker aanpakken?

Vul het formulier in en krijg binnen een dag reactie.

SEO specialist Rijswijk

SEO advies Pijnacker

Wil je als bedrijf in Pijnacker graag professioneel aan de slag met SEO om zo je online vindbaarheid te versterken? Of je nu lokaal beter lokaal vindbaar wil worden, of je vindbaarheid juist wil vergroten naar een breder publiek in Nederland. De SEO specialisten van Zoomin’ weten voor elke situatie een passend SEO strategie. Het blijft bij ons niet alleen bij een advies. We gaan graag aan de slag om het advies ook echt te implementeren. We zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden en leggen je graag uit waar we mee bezig zijn. Zo krijg je een geoptimaliseerde website en kun je ook nog wat leren over SEO. Mooi meegenomen toch?

Wij zijn niet alleen maar werkzaam in Pijnacker, wij werken ook in: Nootdorp, Rijswijk, Delft, Westland, Berkel & Rodenrijs, Bleiswijk

SEO bureau Rijswijk

Zoomin’ als SEO specialist

Als je kiest voor Zoomin’ als partner, kun je een geoptimaliseerde website, snelle resultaten en een hoop niewe kennis over SEO verwachten. Naast het uitvoeren van onze taken vinden wij het heel leuk om klanten te helpen met vragen over SEO. We leren graag iets bij over ons vak.  Met onze tips kun je nog jaren vooruit. Wil je graag hulp van een expert en zelf ook een pro worden in SEO met nieuwe tips? Dan ben je bij Zoomin’ aan het juiste adres. Zet de eerste stap richting een geoptimaliseerde website en laat je gegevens achter!