Skip to content
Menu

Klantcase Health Me

Contactmomenten

Conversiepercentage

Doorklikpercentage

Sinds juli 2022 beheert Zoomin’ de Google Ads voor Health Me en zijn we goed op weg: zo hebben we hiermee de afgelopen maanden een maandelijks gemiddelde van zo’n 100 contactmomenten via de website gegenereerd, een gemiddeld conversiepercentage van 6,7% behaald met een gemiddeld doorklikpercentage (CTR) van 7,3%

“Hoe krijgen we meer zichtbaarheid, meer klantaanvragen en meer contactmomenten?”

Onze partner Merk Maatjes benaderde Zoomin’ met een leuke aanvraag vanuit Health Me, een mooi bedrijf met vijf sportscholen in Zuid-Holland. Health Me wilde hun onlangs vernieuwde website graag een boost geven. Zo wilde ze hun zichtbaarheid verbeteren en meer klantaanvragen en contactmomenten genereren.

Google Ads opstarten

Vanaf juli 2022 zijn we daarom gestart met Google Ads. De eerste maanden focuste we ons op het voorbereiden van de onlinecampagnes voor Health Me. Daarvoor hebben we samen met Merk Maatjes diverse meetings gehad, webpagina’s geoptimaliseerd en conversiemetingen gedaan.

Naast de periode van de goede voornemers in het begin van een nieuw kalenderjaar, is september een belangrijke maand voor sportscholen. De vakantieperiode is voorbij, de zomer zit erop, de scholen zijn weer begonnen en moeten we met z’n allen gewoon weer aan het werk. Een hoop mensen die dan hun overtollige zomerkilo’s willen kwijtraken. Daarom wilden we vóór september een goede basis voor het najaar klaar hebben staan.

Begin augustus zijn we daarom gestart met verschillende tests, waarmee we het nieuwe account input konden geven. Door breed te adverteren met een relatief hoog budget testte we wat wel en niet werkte. 

Het resultaat, en hoe nu verder? 

We zijn de septembermaand goed doorgekomen en hebben mooie resultaten behaald. In totaal komt nu 33% van de totale klantaanvragen via Google Ads. In de maand oktober zagen we ook weer een stijgende lijn in het aantal conversies. We gaan dus de goede kant op! Maar, als je dacht dat wij nu lekker achterover kunnen leunen, heb je het mis. De komende maanden zullen we de campagnes namelijk blijven optimaliseren, met als doel: groeien en nóg meer leads genereren.

Wil jij ook zulke resultaten behalen? En ben je benieuwd naar wat wij als SEA-specialist voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zoomin SEO specialist westland

Contact

Vragen over zoekmachine marketing? Stel je vragen via het contactformulier.

Vragen over deze update?