Skip to content
Menu

SEO Den Haag

SEO specialist Den Haag

Ben je op zoek naar een SEO specialist in de buurt van Den Haag? Met de groeiende concurrentie op het internet is het optimaliseren van je website van belang om op te vallen tussen alle andere websites. Zoomin’ weet als geen ander hoe je dit aan moet pakken en helpt je graag bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid! Wil je eerst meer informatie over wat SEO precies inhoudt? Lees dan onze blog: Wat is SEO?  

Meer weten over een SEO bureau in Den Haag?

Ervaren
specialisten

Jaar
ervaring

Westlandse
mentaliteit

SEO Den Haag

SEO bureau Den Haag

Een SEO bureau in Den Haag neemt jouw zorgen uit handen en gaat voor je aan de slag met het optimaliseren van je website. Het doel is om hoger in Google te komen. Er worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd om tot dit resultaat te komen. Je kunt hierbij denken aan zoekwoordenonderzoeken en het verbeteren van de techniek van je website.

Naast het optimaliseren van je website, denkt Zoomin’ graag mee over het design van je website en andere marketinguitingen. Door veel ervaring op te hebben gedaan in verschillende branches, weet Zoomin’ voor veel klanten een passend advies te geven voor het optimalisatieproces. Dat maakt Zoomin’ een betrouwbare partner voor SEO uitbesteden. Benieuwd hoe zo’n proces in zijn werk gaat? Lees dan snel verder!

SEO Den Haag werkwijze

Dit is het optimalisatieplan van Zoomin’ als SEO Specialist nabij Den Haag. 

Afspraak online of op locatie
Zoekwoordenonderzoek  - Welke zoekwoorden zijn relevant voor jouw bedrijf?
Onderzoek bespreken - Op welke zoekwoorden gaan we ons focussen?
Advies opmaken en bespreken - Wat wordt de strategie voor een betere vindbaarheid?
Optimalisatieproces (maandelijks of eenmalig)
Maandelijkse of eenmalige rapportage

Tevreden SEO klanten

Met Zoomin/ John als partner hebben wij geen omkijken meer naar onze SEO&SEA/ Google etc. Ons merk en bereik is veel gegroeid sinds de samenwerking!!
Jimmy van Ommeren
23. Augustus, 2023.
Hele fijne samenwerking met John! Hij is goed bereikbaar en communiceert duidelijk op vragen. De website is nu goed vindbaar op google! Bedankt!
Van Rijn Interieur Design
3. Augustus, 2023.
John heeft mijn website tijdens een 6 maanden traject SEO-geoptimaliseerd. Mijn website scoort nu hoger in Google en beginnen de aanvragen, in een voor veel mensen onbekende branche als goudsmid, langzaam binnen te komen. Fijn om met een expert samen te werken die zonder moeite extra stappen zet om de gewenste resultaten te behalen!
Willemijn
7. Maart, 2023.
Persoonlijk vind ik het snelle schakelen met Zoomin´ via WhatsApp erg prettig. Iets wat niet bij iedere leverancier of partner zo ´normaal is´. Daarnaast vind ik het erg fijn dat er snel en adequaat gehandeld wordt. Wat de samenwerking nog meer een succes maakt is het streven naar resultaat. De visie van John en het constant wijze naar ''zere plekken'' is even confronterend als positief. Ook de persoonlijke kennismaking met partners en collega´s zoals Fay-Lynn en Merel zie ik als een positief iets. Het met enig regelmaat persoonlijk bezoeken op locatie en het dashboard telefonisch doornemen ervaar ik als zeer prettig. Dit geldt ook voor de fysieke presentatie en terugblik per kwartaal of halfjaar.
Tom Roessen
31. Januari, 2023.
John verzorgt de SEO en SEA van onze website voor Carmenta Verloskundig Centrum. Prettig en vlot contact. Stemt goed af met onze websitemakers. Denkt mee naar hoe we ons bereik kunnen vergroten en zijn goed vindbaar op Google. We hebben lang gezocht naar een prettige specialist, maar zijn meer dan blij met onze keuze.
Sabina Luijk
30. Januari, 2023.
Ik doe sinds een aantal maanden mijn SEO uitbesteden aan Zoomin' en ben hier erg tevreden over. Ook mijn Google Ads besteed ik uit en wordt goed opgepakt! Al met al is het fijn samenwerking met John, er wordt snel geschakeld en duidelijk gecommuniceerd.
RoAn Bouwvergunningen
16. Januari, 2023.
Super interessante en leerzame SEO workshop gehad van John. Hier kunnen we direct mee aan de slag!
Robin Krijger
1. December, 2022.
Bart de Koning
13. Oktober, 2022.
Tek Power is zeer tevreden met Zoomin! Mooie resultaten en een prettige service.
Rico Van Winkel
17. Augustus, 2022.
Hele fijne samenwerking met John! Hij luistert goed, is altijd bereikbaar en heeft ervoor gezorgd dat onze site aanzienlijk hoger scoort in Google. We worden goed op de hoogte gehouden van alles wat hij doet en hoe onze site ervoor staat. Dit is erg fijn want uit ervaring weten we dat dit niet altijd het geval is. We zijn erg tevreden over de samenwerking en kijken uit naar wat nog komen gaat!
Nova Watersport
2. Augustus, 2022.
SEO Den Haag

SEO Den Haag tarieven

Benieuwd geworden naar de tarieven van een SEO bureau nabij Den Haag? Je kunt je SEO-traject starten met een zoekwoordenonderzoek. Dit kan al vanaf €395,-. Je kunt natuurlijk een breder traject aangaan dan alleen een zoekwoordenonderzoek. Hieronder kun je zien wat je per bedrag ongeveer kunt verwachten aan SEO-optimalisatie.

1.  €100,- tot €500,- per maand

Beperkte optimalisatie en x aantal pagina’s wordt beter vindbaar gemaakt.

2.  €500,- tot €1.000,- per maand

Een x aantal pagina’s of zoektermen wordt site breed geoptimaliseerd.

3.  €1.000,- tot €5.000,- per maand

Focus op voornamelijk grote websites of webshops met veel pagina’s en generieke zoektermen.

Meer weten over SEO Den Haag?

Vul het formulier in en krijg binnen een dag reactie.

SEO specialist Den Haag

SEO uitbesteden Den Haag

Je kunt SEO uitbesteden of je kunt zelf aan de slag met SEO. Dit is wel een tijdrovende klus en je maakt snel fouten die gevolgen hebben voor de vindbaarheid van je website. Door SEO uit te besteden hou je genoeg tijd over voor andere belangrijke zaken en wordt ondertussen jouw website op de juiste manier geoptimaliseerd. Een SEO specialist nabij Den Haag heeft de tools, kennis en ervaring om jouw website vakkundig te optimaliseren. Bij Zoomin’ kun je op korte termijn al resultaten gaan zien! Heb je vragen over het uitbesteden van SEO Den Haag? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn niet alleen maar werkzaam in Den Haag, wij werken ook in:
Pijnacker, Nootdorp, Rijswijk, Delft, Westland, Berkel & Rodenrijs, Bleiswijk

SEO bureau Den Haag

SEO Den Haag uitbesteden bij Zoomin’

Je SEO taken uitbesteden bij Zoomin’ betekent een geoptimaliseerde website, snel resultaten zien en een hoop nieuwe kennis over SEO! Wij vinden het namelijk super leuk om onze klanten iets bij te brengen over SEO. We leggen veel uit en geven tips die altijd van pas komen bij het aanpassen van de website. Wil jij graag een geoptimaliseerde website en ook nog iets leren over SEO? Dan is Zoomin’ een geschikte partner voor jou! Kom eens langs voor een leuk gesprek of laat je gegevens achter en wij zullen contact met jou opnemen!