Skip to content
Menu

Hoe voeg ik een gebruiker toe aan ‘Google mijn bedrijf’?

Als eigenaar van een bedrijf kan het beheren van je online omgeving een uitdaging zijn. Een Google Mijn Bedrijf-account kan een handig hulpmiddel zijn om je bedrijfsinformatie online te beheren en te verbeteren. Wil jij hoger in Google komen? Dan is jouw Google Mijn Bedrijf-account een manier om de prestaties van je website te beheren en te volgen.

Als je een Google Mijn Bedrijf-account hebt, is het toevoegen van anderen aan je account een handige manier om het beheer ervan te delen. Misschien wil je bijvoorbeeld een medewerker toegang geven om te reageren op klantrecensies, of een marketingbureau om je online vindbaarheid te optimaliseren. Je kunt ook een collega aan je Google Mijn Bedrijf als beheerder toevoegen. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je iemand kunt toevoegen aan je Google Mijn Bedrijf-account.

Stap 1. Typ je eigen bedrijfsnaam in de Google zoekbalk

Je krijgt nu ‘Je bedrijf op Google’ te zien. Dat ziet er als volgt uit:

Hoe voeg ik een gebruiker toe aan Google mijn bedrijf?

Krijg je dit niet te zien? Dan ben je waarschijnlijk niet ingelogd bij Google. Zorg dat je bent ingelogd bij Google met het account waar je je ‘Google mijn bedrijf’ mee hebt aangemaakt.

Als je ‘Je bedrijf op Google’ hebt gevonden, kun je de stappen volgen in onderstaande video:

Hier staan de stappen nog eens uitgeschreven:

Stap 2. Klik op de drie bolletjes naast ‘Je bedrijf op Google’ en klik vervolgens op ‘Instellingen voor bedrijfsprofiel’.

Stap 3. Klik op Beheerders en klik daarna op ‘toevoegen’ in het blauw. Zorg dat de optie ‘beheerder’ aangevinkt staat.

Stap 4. Typ het e-mailadres van degene die jij wilt uitnodigen in de blauwe balk. Klik op toevoegen en je bent klaar!

Gelukt! Je hebt nu een gebruiker toegevoegd aan jouw ‘Google Mijn Bedrijf’. Wil jij meer informatie over SEO resultaten meten? Wij kunnen je er alles over vertellen. Neem snel contact met ons op om je vragen te bespreken!

Zoomin SEO specialist westland

Contact

Vragen over zoekmachine marketing? Stel je vragen via het contactformulier.

Vragen over deze update?